Și pentru că nu sunt bune am mai cumpărat 3

E ceva în aer anul ăsta; miros de cauciucuri, cred.

Cum adică, că nu sunt bune: M+S , varfu de munte, Extra Load, cum îmi place mie. Din gură. Problema e că au burtă și cam burtă stă și pe mașină, că așa sunt astea mai ieftine. Nu rău, dar orișicât.

Altfel mie îmi plac , mai puțin faptul că sunt produse în Serbia, dar orișicât, Serbia e în Europa, mai bine decât China.  Că asta este. La 98 de lire cu montaj inclus cam astea sunt cele mai ieftine anvelope de iarnă , de dimensiunea asta, care nu sunt produse în China.

Am fost cât de cât mulțumit, altfel, de cele de două pe care le-am schimbat în primăvară, dar nu prea mai eram mulțumit de cele de pe spate, un Pirelli din 2019 și un Michelin din echiparea inițială , DOT 2015. Dar era fabricat in Italia – altceva!

Mai mergeau 10 mile, nu erau chiar la piele, doar că erau pentru un anotimp imprecis și ăla din 2015 avea niste riduri de bătrânețe de numai-numai.

Pe ăla din față l-am schimbat așa de fițe, să vadă lumea că am bani. Am bani sa merg ca boul prin toate bordurile, am julit și jantă și tot.

Nu știu dacă eu am cauzat această extorsiune a degajamentului ,care cum.se vede în poză, sau soția, dar nu am de gând să fac cercetări din care aș putea ieși vinovat. Pentru asta există MasterChef sau ceva.

Erau două ca asta. Cealaltă mai adâncă un pic.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments