Trebuie să merg în Dubai, că nu se mai poate

Mă cuprinde un pic de FOMO.

Păi plm, văd că Iohannis lasă tot de ziua națională, pune parada pe repede înainte, ține recepția cu sarmale și fasole cu ciolan pe urmă și fuga la Dubai, la COP28 că are un discurs de 3 minute de ținut. #fiertpeîncălzireaglobală.

Eu am crezut că asta cu Dubaiu’ e așa o chestie nesemnificativă, o fantezie de vacanță de-ale lui Iohannis gen ”mă duc și io la Dubai de 1 Decembrie, că acum se termină mandatul și n-am apucat, că și-așa e zi liberă. Mă rog, nu pentru mine că sunt președinte și am niște obligații, dar lasă că-mi iau juma’ de zi și tot dau o fugă cu doamna, că avem avion de serviciu , ăstea.

Dar nu e! Acuma văd că Papa e supărat, că și el voia să meargă da’ nu-l lasă medicul că a răcit.

A simțit și că e subminat și și-a rugat detractorii să fie mai cu bun simț: ”Rugaţi-vă pentru mine. Rugaţi-vă pentru mine, nu împotriva mea, pentru că această sarcină a mea nu este uşoară. Vă mulţumesc”.

Normal că nu e o sarcină ușoară, să stai acasă când toată lumea bună merge la Dubai la climă, sau clismă, nu știu exact ce fac ăia acolo, zic ia să mă uit, data viitoare merg și eu cu soția. Gen ”what a tech is going on”? Că-…

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
5 months ago

mai putina carne plebeule, ca incalzesti planeta. mai putin consum de hidrocarburi, cam cat are chef OPEC sa titreze pentru pret. mai mult carbune in china si india, ca trebe.

cam astea-s subiectele de la copu pizdii, plus inevitabilele mianueli de la saraci, sa ne dati bani ca ne futeti planeta. daca ne dati bani, nu se mai fute planeta.