Noul Hibrid plugin , bah voi ne luati de prosti?

N-ar trebui sa scriu asta. Multe n-ar trebui.

Ma aflam in circumstante incerte prin fata cladirii BMW Forschungs- und Innovationszentrum si citeam pe ZF stirea asta cu titlu pompos ”

BMW lanseaza in Romania SUV-ul pentru care se plateste impozit 9 lei si poate fi alimentat la priza “. Gen , click aici sa te caci sticla.

In timp ce citeam amuzat ce se lauda ei cu un SUV hibrid cu motor de 4.0 litri ( n-am nimic cu motoarele mari , dar sa nu ne cacam pe noi) , care are autonomia electrica de 20 de kilometri lungi si grosi, trece pe langa mine fix prin fata cladirii lor cu numele de mai sus ( centru de inovatie , da?) , Tesla  asta  care ma face sa ma cac de-a dreptul pe mine de ras si sa ma intreb : – Ba sa-mi bag pula, astia in ce lume or trai frate? Chiar asa , se lauda cu inovatie si autonomie de 20 km pe electric cand niste nimeni in materie de masini au scos de mult masini cu autonomia unui plin de benzina ?

 

Gen , mai da-va ma si-n  branza si recunoasteti ca va intereseaza doar nivele mici de taxare si margine mare de profit pe prostia oamenilor.

Serios, eu nu cred ca nu sunt capabili sa scoata o masina cu o autonomie  comparabila cu a Teslei, serios nu.

 

DSC_0616

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments