Filme: Beekeeper

Dacă te uiți pe IMDB o să vezi că are o notă modestă, 6.8 până acum și poate mai scade. Gen, ce surpriză, n-o să ia oscarul Jason Statham nici anul ăsta.

Dacă te uiți la film o să vezi că au construit o alegorie în jurul activității de albinos, sau apiculturist, cum i-o spune corect.

Că eu de aia am fost la cinema cu banii în mână; că-mi plac albinele și mierea și ca să-i dau o bere lu’ Statham, că face bine ce face.

Și dacă nu-ți plac albinele și filmele cu bătaie cu Statham, cu acțiune trasă de păr, probabil că nu merită un drum la cinema pe frigul ăsta.

Dar pentru mine a fost mișto, ca un basm pentru oamenii care încă mai au iluzia că e cineva care are grijă de lume, nu că-ar jumuli-o toți de toți fulgii.

Filmul i se potrivește lui Statham ca flegma în palmă și face ce știe el mai bine.

Jeremy Irons, își face treaba serios,dar are un rol ușor și face o performanță ca de scenă de teatru, dar na, îmi place și actorul ăsta

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
3 months ago

niciodata nu stiu diferenta intre jeremy irons si marcel iures

Ronnie
Ronnie
3 months ago

Am ajuns sa aleg sa merg la cinema sa vad in ultimii ani 3 filme cu Jason Statham; bai si chiar imi plac chiar daca le cam uit actiunea. Si nu doar mie ci si consoartei care a avut o mare placere vazand sali de call centere incendiate – deh reminiscentele studentiei cand era la inceput de cariera. Este un film care acum 30 de ani era direct-to-video, dar din cauza actorului principal este dat la cinema. Multe maxime informationale legate de albine, mai inveti una alta.