Din când în când îmi aduc aminte

Am lucrat în weekend în grădină ( curte, de fapt, că nu prea am zarzavat pe acolo) – ciocănesc, înșurubez, tai, car – bag sală, dar în aer liber.

După 6 ore de muncă fizică sâmbătă și vreo 7 duminică sunt cam dezmbembrat azi. Dar mă simt bine la cap – unii mușchi se relaxează alții se încordează – așa merge.

Dar în timp ce o ardeam eu cu circularul în mână ( nu așa, momentan ), mă gândeam că ce plăcut e afară, chit că doar vreo 8-12 grade, miros plăcut de rumeguș, pe care îl strângeam din când în când cu aspiratorul și-l deșertam la rădăcina vreunui pom ca îngrășământ – lucru pe care nu-l recomand neapărat, că rumegușul e sănător ca îngrășământ, dar nu știu dacă și cel din lemn tratat. O să aflu, poate.

Îmi aduc aminte de București, când locuiam acolo și făceam asta niciodată.

Dar măcar ieșeam în parcuri și respiram aer curat, tot la fel.

Am un calculator într-un data center și-mi tot arată informații de vreme și calitatea aerului tot de acolo, că mi-e lene să-i spun că eu nu locuiesc la IP-ul ăla, dar mi se pare amuzant, că îmi spunea să stau indoor, că uite.

Și cam asta e , am petrecut indoor 15-17 ani.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 months ago

Pai si de ce sa stai in casa? :)))

Adica in casa ai aer de import din conserva? Nu e tot ala de afara plus bonus cine stie cati poluanti produse de curatenie mobila bla bla bla?

Alex2
Alex2
3 months ago

Ai pus degetul pe rană pentru cei care stau la bloc

Stropic
Stropic
3 months ago

Da, ai filtre, dar si surse de poluare – ma rog, din ce am mai citit eu. 🙂

Altfel iti dai seama am lua toti purificatoare si am trai pana la 100 de ani :)))