O înțelegere pentru o pierdere onorabilă

În cheia asta citesc eu articolul de pe HotNews, care ne informează că PSD și PNL s-au înțeles la un candidat comun care să nu fie nici Firea nici Burduja.

Nu știu cine este “Cătălin Cîrstoiu [care] are 60% notorietate în București și intenție de vot undeva între 23-35%.” . Probabil pentru că nu sunt din București, dacă aș fi poate aș ști că este directorul unui spital reputabil. Deși pe Oprescu îl știam și fără să fi fost din București.

Nu știu cum au măsurat intenția de vot pentru un om care nu cred că a fost luat în considerare de niciun sondaj până acum, dar nu contează.

Schema e transparentă.

Nu au om , nici unii nici alții, care să le asigure victoria în București. Chiar dacă ar avea, situația în București nu e chiar roză și e posibil mai degrabă să îi coste capital politic primăria generală, decât să profite de asta.

Probabil s-au pus de acord să îl lase în pace pe Nicușor Dan și să îi des la gioale cum pot și , ca să nu pară non-combat , au pus împreună un candidat de formă, a cărui înfrângere nu îi va costa nimic, se vor bate pe spate că au avut un meci bun, dar poporul a fost prostit de Nicușor Dan , după care toate căcaturile cu privire la alocări bugetare insuficiente celui mai important oraș din țară vor cădea în pălăria altcuiva.

Or să țină oricum situația curentă în care primarii de sector vor primi bugete mai mari decât primăria capitalei și se vor înfrupta din contractele alea. Se vor lupta să smulgă cât mai multe sectoare de la alte partide, gen sectoarele 1, 2 , 5.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ronnie
Ronnie
1 month ago

sau fac noncombat pentru Piedone. si da, bugetele adunate de sectoare sunt mai mari decat la PMB si nu au nici grija subventiilor.