Proteste UCLA – când n-ai galerii de fotbal

Ca un romulan leneș, căruia nu-i pasă suficient nici de țara lui cât să ia atitudine agresiv, sunt unele lucruri cu privire la proteste pe care nu le înțeleg.

Și mă refer la ăstea violente de-acum din Statele Unite.

Citesc LA Times și mă amuz.

Nu e că nu înțeleg ce protestează ăia acolo – așa se intâmplă când primești imigranți, încep să deturneze atenția de la statul în care sunt la țările lor de baștină, din care au plecat, de bine ce era.

Și găsesc destulă susținere să zgâmâie până se lasă cu o erupție purulentă.

Nu e că nu înțeleg violența în rândul tinerilor și prostia. Nu, nu, că foarte apropiat de ce se vede în pozele de mai jos am făcut și eu în alt context.

Dar mă uit la ăștia din articolul LA Times.

Textul pozelor zice așa. 
1. A pro-Palestinian protester bleeds from his head after clashing with pro-Israeli supporters at UCLA early Wednesday. 2. A pro-Palestinian protester gets his eyes washed after getting maced by pro-Israeli supporters at UCLA. 3. A pro-Palestinian protester tries to recover after being sprayed with mace. (Wally Skalij / Los Angeles).


Știu că ei vor să pară culți și empatici, care se preocupă de probleme importante de lume și susțin cauze serioase, așa e orice student împăunat că el reprezintă viitorul – cum l-am reprezentat și eu și uite în ce lume de căcat trăim, te piși pe el de viitor.

Dar în realitate e doar o bătaie între galerii de suporteri, glorificată la rang de protest . Nu e nimic nobil să fii atât de prost să te bați cu alți proști pentru ÎNCĂ UNII ȘI MAI PROȘTI.

O zic cu mâna pe inimă, ca om care s-a bătut, și a mai și furat-o cu galeria. Doar de vreo două ori, că bătaia doare, dar da, am trăit și eu vremuri cu la fel de puțină minte în cap. Măcar eu n-aveam pretenția că fac ceva onorabil, eram acolo strict să iau, sau să dau bătaie, oricum mă durea în pulă de fotbal și că mă înjurau ăilalți.

Și ă gândesc la o chestie, ăștia din UCLA n-au văzut cum arată o mineriadă. Păcat, le-ar fi prins bine.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
14 days ago

Băi au avut și ăștia mineriade dar nu le-au prins ei strict ca generație.
Pe mine ma îngrijorează altceva. Studenții ăștia vor fi varfurile care vor conduce națiunea americană peste 20 de ani. Și nu dar că sunt divizați dar pare ca niciodată nu au fost atât de idioți.

0040
0040
11 days ago

Multi din aia de la proteste nu ar fi in stare sa gaseasca pe harta Israel/Palestina lol.