ebay – Do it like a pro

E despre obiective foto la licitație. Mergeam la Silverstone și am zis să nu mai merg ca data trecută și ca acum coișpe dăți cu obiective care sunt doar ieftine gen ăsta

și ăsta. .

Când l-am cumpărat pe al doilea, care e primul în lista asta, de fapt voiam altceva – ăsta:
Fujifilm Fujinon XF 10-24mm f/4 R OIS Lens

Pentru Silverstone îl voiam pe ăsta. 70-300mm. Dar îl voiam și eu la bani mai așa sub 500 de lire. Și la doar jumătate de oră înainte de final părea că e posibil. Voiam să bag un bid cu 30 de secunde înainte de final de 501, dar a băgat altul.

Peștele cel mare stătea ascuns în ape și a dat direct 600 cu 18 secunde înainte de final, și a mai venit un pește mai mic care a dat 590 cu 5 secunde înainte de final. Mda, e ceva. Ăștia știu prețurile la care se vând ăstea și au și bani.

Visul meu de chilipir e un vis, că pe amazon , un obiectiv nou nu e cu mult mai mult. În fine 184 de lire sunt ceva bani, dar și nou e nou, versus uzat.

Plm, așa e când vreau lucruri rare, scumpe plm.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
dam167
dam167
1 month ago

Obiectivele bune își păstrează foarte bine valoarea, mai ales dacă ai grijă de ele și e greu să găsești un chilipir. Am încercat și eu ca tine pe ebay, dar se vând la prețul pieței și mulți au bid automat, foarte rar iei pe bune mai ieftin. La Fujifilm se mai adaugă și faptul că nu se prea găsesc aparate și accesorii în stoc, așa că prețurile mai cresc. La fotohobby.ro acum e 4100 lei, un preț bun – înțeleg că pentru tine ar fi fost incomod să-l iei acum din RO. Vezi tu ce faci în continuare, presupun că… Read more »

Catalinx
Catalinx
Reply to  dam167
1 month ago

Meh, am cumpărat tot o ieftineală, vreo 240 de lire – Fuji XF 55-200mm F3.4-4.8 Lens