O tanti târfește atenție și primește pentru că românilor le place să țină socoteala.

Când eram puștan mi-a trecut idea genială , acum misogină și de obiectualizare a femeii, desigur , dar la vârsta aia era OK, de a completa o cutie de chibrite goală, cu bețe, de fiecare dată când trageam ceva pe cardan. Care cutie, a rămas mai degrabă goală , așa e când iți găsești perechea repede după 20 de ani și nici nu era tinder pe vremea aia.

Dar țin minte că e și ăsta un sport, cum ar veni număratul. Cui îi pasă, presupun că tuturor, din moment ce m-a dat afară din casă știrea că o tanti s-a despărțit de parterenrul ei, care se întâmplă să fie Vlad Voiculescu, pentru că motive – avea ăla cont de Tinder și dădea swipe la card, ăsta… la poze acolo.

[1], [2], [3]

Nu mă interesează câtuși de puțin cancan-ul situației, anume ce făcea ăla pe tinder și disecarea deciziei tinerei. Treaba lor, oamenii se despart din orice motive au, cu atât mai mult cu cât înțeleg că relația lor nu e una formală întrucât folosesc apelativul de partener, nu soț.

Înainte de a spune ceea ce vreau să spun , mi-a sărit în ochi explicația dumneaei, de data asta publică, pe facebook.

Am postat pe un grup privat fiindcă aveam nevoie de suport și da, fiindcă îmi doream ca acel profil să fie reclamat și să primesc în final niște scuze

Și n-am în țeles în calitate de ce și cu ce drept voia blocat profilul cuiva, unui demnitar, până la urmă, pe o platformă de social media, fie ea și de dating. Singura calitate din care care beneficiază formal de anumite drepturi de exclusivitate și reacție cu privire la activitatea socială a partenerului major este cea de soție, pe care dumneaei înțeleg că n-a avut-o. A-ha, știu vrăjeli, cui îi trebuie acte, actele-s pentru fraieri.
OK. Atunci e o solicitare abuzivă ce prezintă dumneaei.

Acestea fiind spuse, nu mă interesează oricum, ce mă interesează e că eu nu știam că există dumneaei, chit că e fostă jurnalistă la publicații dispărute gen România Moale, Casa Jurnalistului și fostă editoare pe la ceva secțiuni din Digi24.

Efectiv nu exista niciun motiv pentru care eu să aud de existența dumneaei, dar acuma este, fiind sedusă și abandonată ( mă rog, înțeleg că e invers) de un un europarlamentar.

Cumva nu am aflat faptul că dumnealor formau un cuplu, fie și informal, am aflat în treacăt că are un copil – mă rog, s-au pozat cu el la o secție de votare, dar e important să știm asta.

Nu. Nu e.

Și stau să mă gândesc și nu e niciun motiv pentru a face asta în afară de a vrea să atragi atenția asupra ta. Iar noi, orice cititior se preocupă acuma că cine e doamna și ce-o fi făcut Voiculescu pe Tinder și plm. Irelevant.

#SĂNUMAITÂRFIM

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments