Tarom: Bravo, așa se face grevă corect

Am zâmbit citind știrea asta despre compania națională aeronautică TAROT ( că zboară în funcție de ce s-arată în cărți), rar mai vezi grup de români capabili să se organizeze cât de cât.

Grindeanu ‘ce că:

Echipa managerială, selecționată în baza prevederilor Ordonanței privind managementul corporativ, are toate pârghiile legale să ia decizii administrative necesare pentru evitarea unor astfel de blocaje și pentru a preveni repetarea lor! De aceea, echipa managerială trebuie să vină urgent cu un plan eficient de restructurare, prin care să asigure capacitatea operativă a companiei TAROM.

Accentul trebuie pus pe asigurarea personalului navigant și nu pe menținerea în schemă a unor persoane care nu au o contribuție la buna funcționare a TAROM! Aștept o comunicare publică aplicată și detaliată a Directorului General al TAROM prin care să anunțe soluțiile identificate!

Daa, echipa managerială o cam suge și Grindeanu se uită la ei.

Mamă-mamă, ce s-or fi inflamat miniștrii afectați. Ce-o fi fost în mintea lor. ”Păi n-aveam, mă, noi Tarom, ne fac slaveții ăia pe noi”?

#numaiebani.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
3 months ago

Meam, ce-ar fi sa cada si ala militar cu delegatia, cum a picat elicopterul ala acum un an :)) Si inca un avion dupa… N-ar suspecta nimeni ca ar fi vreo carte jucata daca pica din senin o haeronava romulana… :))

Doru Vlad
Doru Vlad
3 months ago

Băi înțeleg și susțin dreptul la grevă dar ce au făcut e cam muism. Că nu au provocat pagube doar companiei, au dat-o cu manta în clienți, plm să dai bagajele la check in și să ți se zică că nu se mai zboară e de cacao. Pentru mine e un semnal să nu mai folosesc niciodată Tarom la nivel personal și dacă atunci cand îmi rezervă cei de la companie zbor voi face orice posibil să-l schimb. Am avut situația asta și cu companiile low cost și i-am convins să renunțe la opțiunea asta. Acolo e o cloacă și… Read more »