Ambasada României în Anglia e degeaba

Nu e bine să spun asta , că locuiesc în UK și poate mă iau ăștia de terorist și nici nu sunt, nici nu îmi pasă, în general, de ceilalți români,  ca oricărui român care se respectă, dar mă mănâncă în cur și o să o fac oricum.

Dacă nu le convine ce spun, sper că mă trimit înapoi cu tot cu copii, că dacă vor să mi-i ia , le dau foc fix ca un clipurile de pe net, nu pentru că sunt terorist, sau am ceva cu ei, chiar n-am nimic, în afară de nemulțumiri triviale, pe care le am oricum cu privire la orice, pentru că sunt oltean și dreptul meu la nemulțumire eternă e sfânt, ci pentru că copiii sunt ai mei, diateza posesivă. Familia mea ne aparținem unii altora, nu suntem subiecții coroanei și chiar dacă am fi, familia vine prima.

A emis MAE un comunicat, după ce au stat cu capul in nisip cât au putut, cu privire la tămbălăul din Leeds.

Un comunicat de tipul “MAE confirmă implicarea” și este în contact cu autorități britanice și familia.

Știrile inițiale au fost toate dismisive și au omis să spună motivul situației – anume că serviciile sociale au încercat să le ia unor români copiii, că a ajuns unul vătămat la spital.

Că sunt țigani, că nu știu ce . Or fi!

Te duci cu copilul beteag la spital, că nu o să îl ții să îți moară în casă, indiferent ce o fi pățit, și vin ăia să ți-i ia pe toți, că știu ei mai bine.

In condițiile în care nu știi limba,nu te poți lupta să îi primești înapoi și oricum nu trăiești în cine știe ce condiții că nici Anglia nu mai e ce era și mulți români ( țigani sau nu )  emigrați in UK au o condiție modestă.

E absolut normal să răstorni masa și bine le-au făcut.  Sigur, o să plătească pentru deranj, în justiție #aiae.

Iar reacția cea mai potrivită a consulatului român și a MAE era să le spună să nu cumva să se atingă de copiii români, că noi, românii vedem asta ca pe o tentativă de răpire, familia pentru noi nu e ce a ajuns in UK pentru oamenii de rând ( nimic), să nu ne confunde țiganii cu negrii pe care i-au vandut ei drept sclavi niște sute de ani și dacă refuzau să coopereze constructiv,  făcuți direct in presă rapitori de copii si abuzatori, așa cum și sunt.

Rolul ambasadei României ar trebui să fie acela de a-și proteja pe cetățenii români, așa cum îi are, că nu suntem săraci și proști că ne-au sărăcit englejii, așa am plecat din România și am făcut ce-am putut mai bine.

Și e un prilej bun pentru a vocifera clar către toate statele pe unde mai sunt români – coaie, nu ne mai luați, voi copiii, aveți-vă mai întâi grijă de ai voștri, că dacă vi-i caut la ghiozdan minim un sfert din școli, cetățeni născuți local, au burțile goale si primesc free meal căcat.

Sigur, poate mai găsești și copii de români învinețiți de la proasta educație a părinților , că atât ne duc capetele de sălbatici , dar dacă le bagi un flotor in stomac, garantez că în 90% din timp au burțile mai pline decât ale englezilor susmenționați.  Și în general, cât de proști am fi, ne pasă de copiii noștri cât să dam foc lumii, dacă ni-i ia cineva .

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 month ago

Am citit si eu un barbat pe nume ove, am auzit de ideea cu conspiratia cu serviciile sociale care trag de oameni altfel ok doar sa aiba ei contracte. Probabil nu iese fum fara foc. Ce e clar e ca romanii nostri au venit cu un bebe de 7 luni ranit la spital. Deci nu e vorba clar de ce educatie fac ei, mai dura sau nu. Nu zice nimeni ce rani, si din punctul asta nu mai e asa indiferent. Putea desigur sa fi cazut din patut sa se fi lovit la cap, lucru intamplat la aproape toti parintii.… Read more »

Stropic
Stropic
Reply to  Catalinx
1 month ago

Deci fix asta s-a intamplat se pare ca a fost scapat in cap de unul din copii. Eh, aici sunt mai multe nuante. In primul rand oamenii au fost cinstiti si au spus ca nu erau acasa – adica era usor de fabricat o povestioara. E drept ca nu trebuie sa lasi un copil de habar n-am 10 ani responsabil acasa cu un bebe mic. Dar nici nu zice cat a fost lasat – o ora, o zi etc. In plus, o prietena plateste 1800 lire cresa lunar in londra. Ma indoiesc ca aveau o alternativa mai buna oamenii astia… Read more »

Mad
Mad
Reply to  Stropic
1 month ago

Putea desigur sa fi cazut din patut sa se fi lovit la cap

Fratele meu a cazut in cap la cresa( inainte de 1980). A escaladat patutul si…poc. Avea cam un an. Reactia ingrijitoarei : Las’ ca n-are nimic!
Nu a avut capul spart dar cam nebun/excentric a fost toata viata. Si este 🙂

Mad
Mad
1 month ago

De acord cu ce zici.

MEANWHILE „Fiecare copil are celula lui”https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/exclusiv-rascoala-romanilor-din-leeds-politia-va-2376473.html

0040
0040
1 month ago

Acesti bravi temerari pe langa main story, sigur aduc multa bucurie in sufletele celor dornici de-o investitie, dupa astfel de cazuri pretul zonei incepe sa scada.

Cam la fel pe turism. Era unul care zicea ca vaneaza fix destinatiile unde se infampla dezastra, batai, omoruri, toate chestiile nasoale, si imediat dupa se baga si rezerva. Rezultatul cica servicii ok, ca vor sa spele rusinea, nu mai e aglomerat, si discount major desigur.