Da, mamă, sunt beată

Mă uitam pe știrea asta.

L-au băgat pe un nene la închisoare ( din nou, că a mai fost), ”pentru lovire și alte violențe și la 6 luni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ambele în stare de recidivă postcondamnatorie. Prin contopire cu pedepsele mai vechi a rezultat condamnarea la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Instanța a scăzut perioada executată de circa 1 an și 10 luni.

În teorie, ai zice că și-a căutat-o, dar după ce vezi filmul, nu prea pare așa, ci invers, dar onorata instanță știe mai bine.

Pare o discuție în contradictoriu ando zeflemea, pe parcursul căreia, polițista, în civil pare-mi-se, întinde mâna să-l priveze de șapcă pe distinsul cetățean. De două ori.

După ce mai vorbesc cu mâinile, doamna, probabil sub impulsul curajului dat de faptul că se afla lângă, și practic pare că sprijinea, un bărbat bine, în sensul de băut bine de tot ( se clatină), face o schemă de carate extreme cu care urmărește un șpiț în curul celui devenit ulterior inculpat și condamnat.

Devenit așa pentru că se întoarce și îi fute un mini-reset cu câiul palmei în botan, care o destabilizează pe doamnă emoțional și mai tare, gen noroc că o ia afară celaltă femeie cu care era, ca să nu ia bătaie și mai rău. În fine, tipul ăla a lăsat-o în pace și și-a văzut mai departe de drumul lui către închisoare pentru ”lovire și alte violențe”.

Pe mine nu mă impresionează asta, doar mă amuză. #violentaimpotrivafemeilor #pățăști.

Eu doar vreau să întreb CARE PULA MEA OPERAȚIUNI SPECIALE, FĂ? Și ce pula mea mai înseamnă cuvântul bătută în ziua de azi?

Că eu credeam că o polițistă bătută arată măcar așa.


5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
27 days ago

Eeee operatiuni speciale – e nevoie de careva si sa completeze exceluri, sa dea cu matura – ca si in IT ca in orice domeniu – doar ca lucrezi acolo nu inseamna ca si stii chestii. :)))

Oricum e asa complicat vad ca din 2019 se tot judeca.

Nu mi-as face prea multe griji – din declaratii si din video parea ca de cunosc oamenii – e si logic se invart in aceleasi cercuri :))