Sf. Pantelimon: Pentru asta ar trebui demis Rafila

Scurt. Păi de ce nu a fost un control care să aibă legătură cu morții , deși a luat la cunoștință obiectul plângerii și scandalului public de la momentul respectiv.

Tocmai pentru că a trimis un control care să nu facă vreo legătură cu asta trebuie demis, nu neapărat pentru că nu a avut rezultate , ci pentru că nici nu le-a căutat.

Nu îmi dau seama cum e posibil să pui problema la modul ăsta și să rămâi în funcție.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
29 days ago

Ia uite ce a declarat nenea asta negru pe alb in aprilie inainte de control: ”Eu am îndoieli în ceea ce priveşte această situaţie, mai ales că discutăm despre un asistent medical care afirmă că medicii nu ar fi administrat tratamentul corect”, a spus demnitarul, consemnat de Agerpres. Ministrul sănătății a mai spus că va trimite Corpul de Control, ”chiar mâine dimineață”. Gen ca ii trimite fix sa investigheze asta. Si ia uite ce se declara dupa control: ”Sesizările formulate de către angajații spitalului au la bază o comunicare defectuoasă între conducerea unității și persoanele în cauză”, a explicat Ministerul… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
29 days ago

Aici se vede unde e România. Camd a fost scandalul el zicea că are încredere în medici si trimite corpul de control doar așa să arate că a avut dreptate. Acum zice că l-a trimis pentru altceva. Prin era sovietelor declarații de genul nu te lăsau fără funcție, te lăsau fără cap. Că suna că pare că ai și tu un interes dacă ai zis că trimiți corpul să verifice și apoi că l-ai trimis pentru altceva. Dacă as fi la șefia PSD și candidatul prezidențial l-aș demite instant și mi-aș începe campania electorală pe cadavrul lui, arătând cum astfel… Read more »