Cum a distrus banca de sare lounge-ul din Otopeni

Mi-a zis frate-meu acum o vreme că se fac conturi la Salt Bank, noul Revolut de România, dar eram ocupat atunci.

Și-a făcut el și se plânge că i-au dat cel mai urât card din istorie, nu are nici numărul de card pe el ( îl ai în aplicație), dar scrie fondator pe el, ALTCEVA.

Când dai cardul undeva și scrie fondator la bancă pe el – bă, băiatule.

Că asta e. Că sunt 100,000 de fondatori și toți au primit access la lounge-urile din Otopeni. Cum mai poți avea și cu carduri Gold la diferite bănci, cu excepția că la alea plătești abonament și nu-s așa mulți beneficiari, cu siguranță nu beneficiari care să țină musai să bifeze lounge-urile ălea. Ele sunt bune, în principiu, dar nu când te calci în picioare. Ca acum.

#OTOPENIS

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
13 days ago

Celor de la Otopenis le convine curge banul! Rămâne de văzut cât or să pompeze cei de la BT în Salt. Ultima dată erau numai fondatori pe acolo și cei care populează în mod normal așa ceva făceau frumos stânga împrejur vizibil iritați că le este futută mantra. Partea nasoală e că și la restaurantele mai spălate era plin iar la food cort părea că se da pe gratis. Le-am scris alor mei că nu prea simt platina din portofel și așa cum mă așteptam au răspuns că știu de situație dar nu ține de ei și dacă o să… Read more »