UK: UPS mă pune pe gânduri

Am comandat laptopul de la chinezi cândva pe la începutul lui Septembrie și au zis că se trimite în 6-9 zile lucrătoare.

Ceas!

Pe 14 septembrie am primit mail de la UPS că s-a expediat produsul cu ei, dintr-un oraș din China și că urma să-l primesc pe 19. Aveam îndoieli că va fi cazul , cum s-a și confirmat, dar din alte motive; eu credeam că China e departe, nu că Marea Britanie .

Pe 15 Septembrie era în Korea, măcar aia de Sud, lol – și mă gândeam că în Ritmul ăsta până pe 19 ajunge în Azerbaijan.

Pe 17 era la Amsterdam , pe 18 Era în UK, pe undeva la est de Londra, relativ aproape de mine. Zic, să vezi că livrează ăștia pe 19. Dar nu. Pe 19 tot acolo a rămas ( statusul, nu știu eu unde era laptopul vieții).

Mi-am zis că vama, că formalități de hârtii de birocrație. Am primit mail că se reprogramează până pe 20.

Pe 20 era în Glasgow. Mi-am zis: ”băi, ce plm?! Eu sunt aici, ce caută ăștia în Scoția?”
Am primit mail că se reprogramează pe 23, data când am început articolul ăsta că nu cred că vine nici azi, și statusul s-a schimbat ieri că ajunsese în Tamworth, iar, mai aproape de mine, dar orișicât departe.

Livrarea asta se plimbă mai lung și mai lent în UK decât în China.
Nu că mă grăbesc, dar mă întreb ce tot durează atât și nervul paranoic se întreabă, oare, ce-mi fac ăștia la laptop de mi-l plimbă atât?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
5 days ago

Am comandat de pe Temu. Rahaturi. In 5 zile erau in țară, după alte doua mă sună curierul daca sunt acasă pentru livrare. Fantastic zic eu, În 7 zile ai opritoare de ușa din China. M-am liniștit rapid când mi-a apărut SMS că s-a incercat livrarea. Am sunat la agent si am aflat că în el a incercat livrarea dar în Cluj nu in Constanța! Lam primit după 4 zile după ce au mai incercat să îl livreze odată la Cluj Acum mai am un pachet care vine cu Poșta Română. E de 5 zile în țară, pe unde nu… Read more »

Catalinx
Catalinx
Reply to  Doru Vlad
5 days ago

Eu consider că-s prea bătrân să fiu speriat de asta. Dezamăgit, da.

Ronnie
Ronnie
4 days ago

Hai ca nu esti din Liban sa iti daca o cheie la laptop 🙂