Zelensky și planul victoriei care n-o să vină

Nu, nu când prohodul Ucrainei, nu știu eu că Ucraina o să ia bătaie la curuleț în războiul ăsta cu Rusia. Nu știu, doar intuiesc, dar s-ar putea dovedi fals, că nu am pretenția că știu viitorul.

Ce știu e că e bine să ai un plan, dar victoria n-o să vină după planul ăsta.
Zelensky însă vorbește de ”planul victoriei, pe care vrea să i-l prezinte lui Biden”.

Biden e mort, dar nu contează , Zelensky se va întâlni și cu Kamala Harris și cu Trump și le prezintă amândurora planul lui.

Care are ca obiectiv principal cerșeala în formă continuată, că asta înseamnă ”consolidarea Ucrainei și apărarea poporului nostru” în context și lozală – ”imperativ necesar ca președintele rus Vladimir Putin să fie obligat” – hahahahahaha, să ce ?! Delir.

Argumente precise și măsuri corecte și alta nu.

Dacă iese Trump, o să fie cu ”Make America Great, baby one more time, please” și dealul de pace va fi probabil best deal pentru SUA, nu pentru Ucraina – ci o să se umple de pule în cur, mai degrabă.

Dacă iese Kamala Harris, dracu știe ce-o să fie, dar probabil mai rău pentru Ucraina și nu neapărat mai bine pentru US. Zic asta în contextul în care îl văd pe Putin negociind de la egal la egal cu Trump, luându-se de pulă , dându-și cuvântul și încălcându-și-l #clasic, și Trump la fel, dar ” a deal is a deal”, dar cu Kamala Harris mi-e greu să-l văd ajungând măcar la negocieri, tare mi-e că pică pe spinarea Europei, iar Europa are o problemă:

(Mai) are (ceva) bani, deci e bună de muls, are nevoi proprii, deci e bună de muls, nu știe să bată cu pula în masă ( deci e bună de muls), că nu prea are nici armată ca lumea , nici lideri respectabili; deci e bună de muls și de câtre Ucraina și de către Rusia.

Nu știu dacă și cum poate Ucraina ”câștiga” războiul, orice o însemna aia, dar cu siguranță nu e după planul ăsta lipsă.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 days ago

Pai trump a spus deja ce are de gand – sa puna stop la modul ce ati luat al vostru sa fie dar nu mai atacati restul ucrainei, iar ucraina se impaca cu ideea.

Banuiesc ca in partea cealalta kamala o sa dea ajutoare ca si pana acum sa o duca asa inca 4 ani.

Daca iese trump europa nu are ce sa mai zica, ca nu finanteaza ea singura treaba asta si mai ales nu impotriva sua, iar daca iese kamala o sa dea ca si pana acum.

buntzi
buntzi
3 days ago

la modul ce ati luat al vostru sa fie dar nu mai atacati restul ucrainei

…până data viitoare când mai aveți chef, că noi oricum nu facem nimic și ne doare la paișpe metri de carici de garanții oferite sau asemenea mizilicuri, MAGA ftw

Stropic
Stropic
Reply to  buntzi
3 days ago

Toate sunt pana data viitoare, nu e ca si cum invata careva vreo lectie pe urmatorii 1000 de ani.

Nu e ca si cum daca pierd acum nu mai incearca o data, Hitler ar fi de acord :)))