E foame de bani, e foame de bani, băieți

Mă amuză peste poate frăsuiala dintre Nicușor Dan și Băluță , cu forțe speciale ( genul de special la care te gândești când spui poliție locală), buldozere și declarații de martiriu.

Nu ni se spune ce pula mea era cu excesul de zel al angajaților ălora care nu se lăsau duși de pe șantier nici cu poliția, mai ales, la ceas de noapte. Aka DE CE?

Genul de angajat care termină programul la 5 și de la 3 nu mai dai de el la birou ( că este pe teren, desigur) acuma pichetează, face zid, își pune viața în joc pentru administrație.

Doar că e alegeri și butoiul cu galbeni e cam gol și curge și acuma e momentul de dovedit loialități.
Iar Nicușor Dan îi strânge de coaie. Am o vaginală impresie că schema e cu bătăi pe spate și de la PNL, care-l susține pe Nicușor Dan pe poziția în care e. Nu e vorba că face bine sau rău. Ci că de ce e nevoie să facă asta.

Locuitorii Bucureștiului deja și-au votat primarii de sectoare și consiliu, că de aia îi au pe ăștia care fac scheme. Aud în jur că ar fi mai bine să fie un singur primar atotputernic la tot Bucureștiul să facă ăla bine de tot. Nu sunt sigur, dar nici nu pot să spun că-mi pasă, nu-s acolo.

Cert e că cui nu-i convine frăsuiala asta pe sifonat bani are opțiunea să voteze la parlamentare în așa fel în cât să diminueze situațiile de felul ăsta. Probabil că n-o s-o facă, că oamenii văd lucrurile diferit și se inflamează din motive greșite – părerea mea.

Dar oricum ar fi, ce mustește acum, e o sumă de organizații asociate în vederea comiterii de infracțiuni ( mafii adică) cu titlul de poliții locale și administrații locale. Mai puține ar fi mai bune. Numai bodyguarzi bugetari. #pulamea.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments