Hai cu stejarii

Am citit in mai multe locuri saptamanile trecute ceva articole despre rugby. Nu mai retin pe unde se regasesc fiecare nici detaliile , dar esenta e data de cateva idei:

1) De când fotbalul inseamnă istorie si dinozauri toata lumea începe să se priceapa la alte sporturi adiacente , în speță  – tenis , rugby. Și că firește sunt la fel de habarniști ca și la fotbal , vehiculează  aceleași căcaturi auzite de la alții de 1000 de ani , cum că , rugby-ul e sport de gentlemeni.  Pai da, ca tot aud asta de dinainte să știu ca există un sport numit așa. Habar n-aveam daca o fi așa sau nu, nici că m-ar fi interesat.

2) Naționala de rugby este la fel de  #decăcat  ca naționala de fotbal.  Că joacă prost , că pula mea.

Și acum parerea mea, care nu mă pricep la sportul asta mai mult decât se pricepe , în medie, o femeie la fotbal , gen  întrebați ce e ăla offside , și ce e 442 – vedeți dacă va zice de un autobuz ceva  –  dar carele ( eu) am vazut, să zicem cateva meciuri de rugby incă de când naționala de fotbal juca ceva  și carele nu ma uit la campionatul de față că am ajuns la concluzia că sportul ăsta mă plictisește:

#Băbăeți,  un lucru am observat in toate meciurile in care jucau stejarii. Nu calitatea jocului , că nu mă pricep , nu gentlemanii de subt tricouri, ci  abnegația din jocul lor. Nici asta nu știu dacă s-a păstrat pana în zilele  noastre , dar pe vremea când ma uitam eu și comparam cu fotbalul asta vedeam . Si la rugby  si la handbal si la Simona Halep. Vedeam pe unii care mureau pe teren, încercând să învingă , ci  nu o echipă de trași pe nas și duși pe pula încercând să se recupereze după un șpriț prea mult , sau după prea multă vlaga supta din pula cu o seară înainte.

 

Acuși că stejarii câștigară, sunt curios ce au  detractorii de spus. Că de exemplu, BBC zice ca asta fu “the biggest comeback in World Cup history “.

Eu zic, brava baieți!, chit că nu m-am uitat și ca nu am răbdare să mă uit nici in reluare . Mai bine o vad pe Simona Halep cum pierde in semifinale sau ceva .

L.E.: Am vazut partial reluarea. Repriza a doua a fost interesanta . In rest , tot ce am spus mai sus pe N.V. ramane valabil.

Brava, la modul, uite bă, că mai sunt unii care joacă să câștige , care arată că își doresc victoria , chiar dacă mai mult pierd. Urmează să citesc cum că de fapt canadienii sunt niște nimeni cu acte, în cea mai slaba formă a lor de mii de ani, cum și o echipa de grupa mica la grădiniță i-ar fi batut aseară.

 

N-aș fi știut, dar am primit asta pe facebook.

rugby

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments