Sclavii cinematografului de sarbatori

Anu’ asta sunt liber. 
Din 2012 incoa’ sărbătorile mi-au fost apăsate de povara Mordorului și liniștea mi-a fost rascolita de inelul lui Sauron.

Prețiosul, trebuia să-l văd.  Hai ca știți ce zic. Se anunță un film dintr-o serie, înainte  de Crăciun  și trebuie musai sa îl vezi,  tu și tot orașul,  motiv pentru care cinematografele se bucură că au sălile pline ochi iar tu îți faci programul în jurul chestiei ăștia.

Eh, acum sunt liber.
Alții sunt sclavi. Nu am nici în clin nici im mânecă cu seria Star Wars. Am văzut un singur film de la cap la coada, ala cu Natalie Portman – ceva cu răzbunarea lu’ Sith de prin 2006, parca ( a trecut mult de atunci). Îmi amintesc ca mi s-a părut bun, mai ales ca sunt fan Natalie Portman.

Am încercat  după asta sa îl vad pe primul, ala din ’77.  Nu am rezistat.  Înțeleg ca pentru vremurile alea o fi fost mișto, pe mine simplu nu m-a prins și am renunțat sa mai vad altele.

Și nu, nu susțin hatereste ca e o serie de tot căcatul,  o mizerie, pentru ca habar nu am. Cunosc firul povestii, un pic personajele, ca nu ai cum sa ramai total pe dinafara,  dar ” nu e de mine” și nu știu de ce.
Am văzut serii mult mai proaste, spre exemplu, sunt prizonierul “Rezident Evil” deși ultimele 3 filme au fost sub mediocre.  Coloana sonora e buna, efectele sunt ok,  Milla Jovovich joaca din ce în ce mai slab mai ales ca rolul ei e din ce în ce mai plat, repetitiv iar povestea e demult epuizată.

Chiar și așa,  aștept  cu interes “Final Chapter ” si sper sincer sa fie ultimul că  urăsc sa mă vad transformat într-un zombalau telenovelist și fără creier în preajma premierei,  ajuns în sala pentru ca le-am văzut pe toate celelalte, deși fără îndoială ca aș merge sa vad și Capitolul de după capitolul final, deși ar fi dubios, că în filmul ce urmează Alice va fi bătrână.  Puteau sa aștepte până îmbătrânea natural, zic. Noroc ca asta fiind o serie slaba, filmele nu apar în preajma sărbătorilor de iarnă.

Dar altfel,  cam asa e cu star wars-istii. 
Gen, va urez bătălii fericite cu instalația de pom, eu aștept sa apară următorul film Star Trek  (Beyond) din care am văzut cam tot, seriale și filme.
Și sper sa nu se mai gândească nea’ Peter Jackson sa prelungească în vreun fel saga inelului că am pus-o. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments