Dubios

Azi, ma pregăteam sa intru în scara blocului și m-am dat în spate ca să iasă cineva, pe care îl vedeam prin sricla difuză a ușii metalice,  crem, vechi de când blocul comunist.

Iese o gagică pe care o știu,  dar doar din vedere,  după ea vecinii mei de etaj, care cred ca sunt părinții ei. Au pe la 50+.

Iese el, iese și ea și dau sa intru. Ea se cam pune în fața mea dar trec pe lângă și le dau bună seara.  Se întoarce după mine și îmi zice :
-Locuiți în bloc?
-Da.
El:
-Lasă-l mă,  e vecinul nostru nu îl știi?
Gen vecinul lor cu apartamentul lipit – de, vorba aia,  ne auzim unii altora basinile în baie. De mai bine de trei ani.  Ne-am mai întâlnit în lift, la urcare, de o grămadă de ori…
Ea:
-Ma scuzați.
Nu pare încrezătoare.  Eu:
-E ok.
Nu pare sa înțeleagă ce am zis.
Unul dintre noi e un dubios.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IM
IM
8 years ago

Hai sa-ti zic si io ceva dubios. cica parlamentul a scos de pe agenda legea aia cu interzicerea fumatului in puburi. Partea tare vine din concluzia la care au ajuns romanii-cum ca producatorii de tutun citez-isi apara sursele de venit-hahaha- cum domle deaia?!
ca doar pulimea nu pricepe ca intotdeauna cand interzici =>pret mare la orice. Ca de-aia sunt interzise drogurile si armele si you name it. Pt ca bani muuult mai multi pentru ceva care se procura greu. Nevermind. O ardeam dubios citind de prin ziare.