Inca una despre curierat

Povestea post apocliptica de dupa Black Friday a continuat si in urmatoarele zile .

Am facut ieri comanda din nou la Fan  cat si la  Urgent Courier. Aia urgentii, au zis ca incep ridicarile cel mai devreme la 13. Fie . Am selectat acolo sa vina sa ia intre 13 si 14.  A venit la 16:30 fix cand eram intr-o sedinta si nu am putut sa ies. Si nu , nu a sunat inainte sa imi zica ca intarzie si sa stabilim o ora . A sunat pe mobil cand era la usa. Nu am putut raspunde, a sunat la interfon. Nu inteleg la ce bun sa ma mai suni pe mobil atunci.

Am sunat eu inapoi la 5. Pula si caciula . Nu a mai raspuns nimeni. Fanul n-a venit si gata.

Azi, dis-de-dimineata  comanda la Fan Courier. Standard sa  vie  cand vor ei intre 10:00 si  16:00. Pe la 10:00 isi facu mila de mine baiatul care vine de obicei sa ridice alea si ma suna sa imi spuna sa nu mai fac comenzi ca nu vin saptamana asta …. Ca daca pot sa le duc eu plicul la sediul de pe “Calarasilor”. De acolo pana la destinatie mai fac  cam inca 15 minute cu masina , in aglomeratie. Il intreb  :

– Prietene tu nu stii unde duc eu plicurile , glumesti? Daca merg pana acolo , mi le duc dracu’ singur la firma.

Nu e vina lui , dar nah.

Trecand peste asta , m-am enervat si am chemat  un curier pe bicicleta . 

Da , pe ploaia asta si pe vantul asta .  Sunt un magar ,stiu , dar la Tribul pe site  scrie ca si pe vreme buna si pe vreme rea , deci…

Se uita ciudat ca ii lasa nevasta-mea bacsis  la modul :”mi-ati dat 27 , face 22″. Plm  , banuiesc ca se gandii ea sa-mi spele pacatul de a-i chema pe ploaie.

Intarzie omu’ vreo juma’ de ora si cica , ” va rog sa ma scuzati ca am intarziat”. Radeam ca oligofrenu’ in masina cand imi spuse nevasta la telefon. Auzi, sa il scuz pentru juma de ora. El nu stie  cat am stat eu sa trimit plicul asta.

Si nu aceasta  nu este o reclama , habar nu am cat de bune sunt serviciile ( plicul meu ajunse, totusi ,  inainte sa ajung eu acasa)  e mai scump , gen dublu , fata de Fan Courier ,  treaba e ca chestia asta chiar functioneaza , credeam ca e vreo vrajeala ceva. Si dau si factura .

Gen , bravo lor.  Dupa mintea mea trebuie sa fi biciclist maniac sa vrei sa faci asa ceva. Si da , mai sunt si alte filme de curierat pe bicicleta . Nu sunt numai ei .

Sursa foto.

P.S : Si parca zicea nevasta-mea ca veni ala si cu ceva prajitura ( si nu o cunoaste). Cum pula mea, mah ,  sa il chemi pe unu sa vina cu bicicleta pe viforul asta si sa iti aduca  si  “cadou”. Ceva e in neregula aici  , nu inteleg exact ce , dar nu poate fi  o treaba sanatoasa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
GLU
GLU
8 years ago

Faina poza, dar tu nu o sa vezi “in-vecii-vecilor-AMIN” un curier pe bicicleta ca in poza aia. Oricum, mi-a placut articolul, just for you to know 😉

GLU
GLU
8 years ago

Ziceam de bicicleta si de echipamentul din poza. E mult prea scump pentru a face curierat pe bicicleta