Muie Iohannis. Și BNR.

În afară de ăsta,  pe cacatii de la BNR alde Olteanu și șeful lui, Isărescu, nu ii mai saltă nimeni odată? 

Joianis se uită ca mutu la pulă pe legea darii în plată și după ce îi șoptira aia de la BNR ceva la ureche   decise sa o trimită înapoi la parlament.  Bă,  aia care va ocupați cu protestele acu ce faceți?  O frecați? 
Nu eu nu am de dat nimic în plată ca am cumpărat bine și mai am bani,  dar  vreau să vă spun că v-ați bucurat degeaba. 

One Reply to “Muie Iohannis. Și BNR.”

  1. De cacat situatia, ne arata ca suntem colonie.

    DAR: se va intampla exact la fel ca acum 6 ani, ca acum 5 ani si ca de fiecare data. Sa ne amintim cum s-au taiat salariile bugetarilor cu 25%. Intamplator ma aflam in drum spre Bucuresti cand se anunta la radio ca vor fi demonstratii imense si ca se vor bloca strazile bucurestilor. LOL coaie: 30k demonstranti, adica cat jumate din Stadionul National. Am fost la concert in Bucuresti cu mai multi oameni (Rolling Stones pe National :P). Deci le taie 25% din salarii celor 1.1 mil de bugetari la ora aia si se gasesc vreo treijdemii de fraieri sa iasa in strada. Restul NU SUNT FRAIERI. Daca punem mana pe creion, vedem ca 30k reprezinta 2.7% din total. Restul de 97.3% aveau alta treaba…

    Revenind la topic: daca pica legea si nu se mai adopta, pariu ca cei cu credite vor astepta sa iasa altii pentru ei? Vor fi tot vreo 2000 cat au fost in toamna trecuta intr-o piata prin Bucuresti, de radeau reporterii de ei… Pe facebook erau zeci de mii de like-uri si incurajari. Chiar nu inteleg, cata muie trebuie sa ia poporul asta ca sa explodeze mamaliga. De fapt stiu: 45 de ani!

    P.S. 1: Din fericire m-a ferit D-zeu de credite
    P.S. 2: Poporul asta chiar si-o merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.