Carne din shaorma

Am fost ieri sa iau o shaorma de la fast foodul de la colț,  de fapt trei, dar astea-s detalii. Masa de prânz, ce mai!

E okish shaorma acolo, nici prea bună,  nici prea rea.

Ma duc la gemuleț aștept sa vină băiatul, un tip de obicei ok,  tatuat și în cur, cu o căciulă ridicolă pe cap ( așa prevede jobul, nu e a lui de acasă) .

Vine din bucătărie și ii spun că vreau două shaorme mici fără cartofi prăjiți 🍟 și una mare cu.

Dă din cap, pleacă un pic cam supărat către șiș,  ia sabia și în timp ce taie tot supărat ii citesc pe buze un “să-mi bag pula în mă-ta! ” cu intonație și cât se poate de clar.  Silabisit.
Nu-mi dau seama de ce m-ar fi înjurat,  nici nu sunt sigur că mi se adresa. Cert e ca azi am luat micul dejun de la patiseria de lângă. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
8 years ago

la saorma ii mai spun si “mananci aici, mori acasa”.
cred ca am peste 10 ani de cand n-am mai cumparat saorma. daca totusi mi-a fost pofta, am cumparat cateva lipii, am facut in casa restul ingredientelor si le-am mancat.
dar de cativa ani de cand bat spre 100 Kg am evitat sa mai fac saorma in casa, ca a naibii burta tot creste si nu vra sa scada deloc.

catalinx
8 years ago

Eu mananc, de obicei, acasa.
Standardele de alimentatie publica s-au mai schimbat un pic in ultimii zece ani si in ceea ce priveste shaormariile.
La saizeci si ceva de kile nu ma simt afectat de o shaorma, in plus “greul” e compus din cartofii prajiti din ea. D-aia si comand fara. Si mica 😀 .