Mousemover – Mocangeala

Lucrezi pe windows, esti enervat ca iti iese din logon si nu poti sa schimbi asta ca e calculatorul “la corporatie” ?

Cauti autoclickere , sau mouse movere pe net si esti satul de chestii cu adware , mizerii sau pentru care trebuie sa platesti sume fantastic de mari cum ar fi 5 dolari ?

Uite-l mai jos , facut gata , moca. Esti liber sa il iei si sa il dai mai departe , daca vrei , poti sa-l modifici , pe raspunderea ta, fireste – am pus si codul sursa in autoit.

Nu e cine stie ce ( dar e moca , deci  fara hatereala – nu-ti place nu-l lua) , e o mizerie de script cu care mi-am pierdut 1 ora cu tot cu teste , ca ma enerva. Nu are nevoie sa fie instalat. Eu l-am testat pe windows 10 si windows 7.

 

Link to download

 

Cu placere!

 

3 Replies to “Mousemover – Mocangeala”

  1. Deci asta de-l scrisei eu acum nu e portabil si nu face exact ce doresc? 😀

    Ala e foarte bun , gen merci de pont , desi nu face exact ce imi doresc eu ( eu vreau doar sa misc mouse-ul din diferite considerente ) .

  2. Eram pe telefon si nu stiu ce face scriptul. Eu folosesc Don’t Sleep. Am folosit NoSleep (este cam la fel cu scriptul tau), NoDoze si Sleep Preventer .

    NoDoze parca simula o activitate la mouse si tastatura.

    Don’t Sleep e pentru mine dumnezeul lor. Nu inchide sesiunea curenta (nu imi da logoff, nu imi intra in screen saver, etc..) indiferent de ce politica de securitate am pe domain controler pentru statii 🙂

    Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.