Mândri că sunteți români?

Am văzut știrea asta relatată la Eftimie pe blog.

În afară de faptul ca sunt de fix aceeași părere mai am de adăugat așa:

Cel mai bun titlu este, mie nu mi-a venit sa cred, în Click.

Declarația primarului pentru radiomures:

Vreau să-i avertizez pe toţi cei care încearcă să sau îşi doresc să continue cu acele peturi pe care le scot din coşul de gunoi sau de la Asociaţiile de Proprietari că lucrurile acestea nu se vor mai întâmpla datorită faptului că de mâine Poliţia Locală va interveni la fiecare cărucior sau la fiecare ţigan care scoate acele peturi din coş. Fac un apel la toate asociaţiile de proprietari să sune la 112 să ceară Poliţia Locală. Avem maşini special pregătite care se vor ocupa cu acest lucru.”

Trebuie să fie trist sa locuiești în Târgu Mureș și să fi votat flegma asta de primar.
La fel de trist ca constați ca polițiștii au mai puțină educație și inteligenta decât  câinele meu, care nu e dresat.
Sugeți pula Târgumureseni!

Dacă citești mai departe observi  ca e vorba de bani.
Am venit să vizualizăm, să ridicăm, să cântărim această cantitate şi urmează să intre în procesul de reciclare. Flacoanele de pet reciclabil mixt preţul diferenţiază pe categorii de culori. Acum nu putem estima exact procentul, dar, pentru peturile mixte nesortate, în jur de 30-40 de bani pe kg. Cel incolor ajunge până la 1 leu 20 în funcţie de calitatea petului.”

image

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
GLU
GLU
8 years ago

Hmmmmm… Intamplator sunt din Tirgu Mures. Adevarul e la mijloc si evident ca presa a oferit doar ce face rating, iar alti inteligenti ai neamului (eftimie, CLICK si… tu) ati preluat-o fara sa prezentati si sa cunoasteti toate punctele de vedere. Evident ca boul ala de sef al Politiei Locale habar nu are de comunicare si s-a ajuns aici. Lumea in oras s-a cam saturat sa se uite la tiganii care golesc pubelele de materiale plastice, special montate pentru colectarea selectiva. Daca sunt saraci (si sunt la limita existentei, dar fumeaza si beau pentru ca… au), sa faca bine sa… Read more »

GLU
GLU
8 years ago

Sunt mari sanse sa fie niste interese pe la firmele de colectare “prietene” primarului, eu nu cunosc detalii. Din afirmatiile facute de el si de preaminunatul Bretfelean ne poate duce usor gandul in zona asta. Pe partea cu militia locala, DA (cu litere mari). Astia se ocupa cu gainarii gen vanarea masinilor de obicei cu numere de B sau alte judete pentru opriri in zone interzise, vanarea biciclistilor fara lanterna sau vesta fosforescenta, mancatorii de seminte pe strada… adica cacaturi. In schimb, in autobuze se fura la nivel de haita. Oamenii deja ii cunosc pe componentii gastii, este grup pe… Read more »

GLU
GLU
8 years ago

Dimpotriva, tiganii au fost aliatii lui in ultimele mandate. Sunt carne de tun, merge la sigur cu ei. De aia, nu inteleg miscarea asta, probabil ca exista vreun interes dinspre firmele de colectare de deseuri. Hai sa fim seriosi… 2 tone de PET-uri adun cu prietenii intr-un week-end din padure (orice padure din RO). E clar ca e vorba de imagine in acest caz, vrea sa se “dea bine” cu restul pulimii, dupa care ii atrage ieftin inapoi pe tigani. Baiul cel mare (cum zicem noi) este ca aici se voteaza in 90% din cazuri pe criterii nationaliste. Romanul de… Read more »

GLU
GLU
8 years ago

Pai un programator bun ia undeva pe la 1500 EUR ca$h. Eu stiu asa la prima strigare vreo 5 firme tari de programare pe aici. Unii lucreaza numai pentru clienti externi. Un salariu mediu net, bate undeva pe la 2500 lei. Subliniez: mediu. Nu compara cu Bucuresti ca nu are rost si intram in alte discutii. Ai dreptate cu turismul dupa ce ai scos capul un pic pe afara, dar un city brake tot merita sa-ti faci pe aici. Nu-ti zic eu ce sa vizitezi, cu toate ca as putea, intreaba-l pe Gogu.com Yeah, I know… Sibiu, Timisoara, crede-ma ca… Read more »