Netflix: Jessica Jones

Incerc sa ma agat de ceva continut din netflixul vietii pentru ca se termina luna moca  – m-am uitat maxim in 10 zile la chestii din netflix – si as vrea sa gasesc ceva pe care sa-l pot urmari ca sa imi spun ca merita sa le platesc un abonament , macar pentru inca cateva luni,ca sa “help” and “support” , ca poate mai adauga si ei chestii si-l fac mai atractiv. Desi nu sunt optimist nici ca ar fi multi acre sa faca la fel ca mine, nici ca Netflix va deveni mai interesant.

 

Pana una alta m-am apucat sa vad ceva serial . Am zis ca nu imi plac serialele . A-am uitat din adolescenta incoa , cu placere la Star Trek – vreo doua serii ( ma rog , de asta ma cam plictisisem de cand eram copil)  , Dr. House, Dr. Who, Torchwood, si cam atat retin.  Aaa si am mai vazut un sezon de Borgia. Pe la final a devenit plictisitor. Am incercat sa ma uit la serii mai noi gen Breaking Bad si alte chestii de pe torenti. Nope nu e de mine. Nu m-a prins nici aia cu Game of Thrones. Acum am luat total random seria asta produsa inteleg special pentru  Netflix  de, sau cu Marvel. Ca e comic bookul lor.

Mmm , ce sa zic , ar fi interesanta povestea. Actiunea e fluida , chiar daca nevasta zice ca se misca prea in reluare. Adevarul e ca as putea sa vad filmul pe 2x, daca nu li s-ar pitigaia alora vocile.

Oricum pe mine ma deranjeaza altceva. Diversitatea  si politically correctnessu’ bagate pe gat cu japca. Credeam ca doar mie mi se pare , dar au observat si altii asta.

Bai frate , be langa ca apar prea multe referinte la sex  in film , mai multe decat ar fi nevoie si sunt doar cat sa intelegi ca e ok sa fii femeie combinata cu femeie , ca e ok sa te futi alb si negru , ca e ok sa fii bisexual , ca si femeile pot face management si pe dracu ghem – de toate … Inca nu am vazut scene cu poponari dar nu cred ca am ajuns la jumatatea seriei.

Nu stiu daca e bine sa dau din casa, dar nevasta mi-a spus la un moment dat ca nu putem face sex din moment ce suntem amandoi albi si nu suntem de acelasi sex. Just!

Consider ca e de porc sa faci un film  ca sa “inscrie” maxim la politically correctness, ca nu se simta nimeni jignit, poate vreun imigrant filipinez o fi ramas nebagat in seama cine stie.

Mie nu-mi pasa de sexisme si alte discriminari , vorba aia ” daca asa e scena!” , ce vrei acu’?

Mai bine ma uit la filmele lu’ Tarantino , care omoara si alb si negru fara discriminare. Personajul negativ e unu’ din aia care a jucat in Dr. Who. Nu mi se pare ca ar juca bine dar plm.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marian
Marian
8 years ago

Ai incercat Fringe sau nu te pasioneaza subiectul?

Marius
Marius
8 years ago

Mi se pare ca este un S.F dus la extrem, cu multe faze care frizeaza ridicolul si actiunea si suspansul te cam lasa rece. Mai bine ma uit la StarGate SG1 din 1900 toamna..mult mai realist si action friendly 🙂