Daca te uiti la antena3 nu iti pierzi prietenii. Daca esti prost, da

Citat inexact(cred):

” In  aceasta mare de oameni fara colagen si demna de dispret, a venit un tanar care mi-a spus ceva ce m-a cutremurat:

-Stiti ca noi, tinerii, pentru că ne uităm la Antena 3, am ajuns sa ne pierdem prietenii. Cred ca tara nu e pregatita pentru aceasta televiziune

de Carmen Avram Antena 3

Amuzant. Stati bah linistiti , nu-i pasa nimanui cine se uita la ce. Vorba aia , tata se uita la Elodia pe vremea pe cand exsita OTV , multumim partidului ca a disparut , cu tot cu libertatea lu’ domnu’ Dan de expresie , sau in general cu libertatea lui. Ce, asta inseamna ca eu ma supar pe tata?

Daca va pierdeti prietenii e pentru ca sunteti prosti si exasperanti si obositi lumea cu chestii pe care nu vor sa le auda , asa  ca va izoleaza , sau se izoleaza ei de voi. Altfel , era o vreme cand multa lume se uita la Antena3, atunci cand ce spuneau ei avea mai mult sens decat ce spuneau altii si atunci cand Carmen Avram , printre altii , facea jurnalism , nu lingea strachini.

Sau daca as avea rabdarea si nevoia sa ma uit la Antena vietii si as ramane fara prieteni pentru asta probabil ca m-ar durea in pula.

Pe de alta parte , indiferent daca asta e o inventie proasta sau chiar se intampla , cand declari asa ceva  transmiti clar in subliminal ca  faci  o munca lipsita de valoare , mai grav chiar  si ca esti oarecum daunatoare societatii. Pentru ca nu , oricat ai vrea , nu are cum sa fie legitim sa spui , coaie , publicul , societatea e de vina ca are ceva cu noi, nu ne place , d-aia vin 3000 de mosi la un miting. Poate e timpul sa isi verifice audienta .

Faptul ca pensionarii nu mai sunt acceptati si ca lumii ii e lehamite de ei , e normal. Nu ca mananca pensie. Au muncit, foarte bine , sa ia pensie . Doar ca generatia tanara nu are de ce sa respecte pe nimeni din generatia aia din punctul asta de vedere. Da, toti sunt niste comunisti infecti , la gramada, in frunte cu tata , daca vreti  si desi e tata si am sentimente pentru el si il respect pentru tot ce-a facut pentru mine pe plan  personal, nu s-a remarcat cu nimic  care sa ma faca mandru de directia in care a apucat-o tara asta  si din punct de vedere politic , e ok daca-si ia pensia si  isi mentine parerile politice  intr-un cadru familial. Sigur , pensionarii au si ei dreptul la libera exprimare si timp de mitinguri  , dar nu ii mai asculta decat antena3.  Sunt liberi sa se asculte intre ei daca vor. In rest , nici locul in autobuz nu l-il dau , ca nu-l merita .

Antena 3 e aici , dar nu-i mai vede nimeni. Aia e problema.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments