Știri pe scurt și fără poze

Armistițiu în Syria,  dar doar intre americani și ruși,  Aka Assad și opoziție. Isis și alte organizații nu sunt incluse.
Practic, și-au dat seama că e complicat să te bați fiecare cu fiecare și că ➗ et impera funcționează în favoarea Isis și Al Nusra  .

Socialism de Bloc.
Pe lângă că nu tot ce visează ei  se plătește la asociație la numărul de persoane,  cum ar fi căldura, e o problemă de jurisdicție și una de doctrină. Și-ar mai fi una de populism ieftin de alegeri, muie PNL.

  1. De ce trebuie sa se legifereze scutiri de la plată în cadrul unei asociații de proprietari.  Lucrurile astea trebuie să se decidă,  dacă e cazul, la nivel de asociație,  că asta înseamnă liberalism.
    De ce să plătesc eu gunoiul pentru pampersii altora,  sa zicem? Bag pula în copiii lor. Doctrinar vorbind.  Cine are copii să și-i crească.  V-am spus ca am copii sub trei ani și că m-aș califica la mizeria asta de propunere? Tot o mizerie rămâne. 
  2. De pe la 2008 de când rageau ca disperații că să se mărească pensiile și salariile bugetarilor PNL nu mai are identitate politica și legitimitate să se numească asa.  Doctrinar vorbind. Te dai dracu’,  ăștia sunt mai socialiști decât pesedeii. 

Viral. O proastă face foamea,  după ce s-a plâns public că la locul de muncă face foamea. Altă proastă #dedreapta ii explica cum se fac banii și cum trebuie sa muncești ca un sclavete toată tinerețea pentru a face experiență și a munci. Intre timp ce salariul minim este ținut intr-o zonă care te condamnă la sărăcie, de către oameni care pledează a fi de stânga ↙.  Neinteresant.

Stan și Bran. Trei britanici au căzut ca proștii într-o cascadă și au dat cu capul sub ei. #fărăminimasiguranta

Ma gândeam să plec în Vacanță în Mogadishu.
E o glumă,  la aia la hotel stau membrii guvernului, cine dracu’ ar mai merge în Somalia și de ce? 
De unde și atentatul.  Puțin spus, au fărâmat hotelul ăla.  Sau poate așa sunt normele de 5 stele în Somalia

De fapt, insula Anjuan pare un loc pe care l-aș lua în considerare pentru a-mi petrece vacanța. Dar la anu, atunci aleg eu :).
E interesantă,  în special partea cu tratamentul anti-malarie primit de localnicii Comorelor.  Care se pare ca a funcționat.  Pentru cine nu știe în prezent Who nu descrie cum că ar exista tratament împotriva malariei.

Sirienii continuă să se teleporteze în Grecia numai ca de aci nu mai au încotro s-o mai ia, că,  gata, nu-i mai primeste nimeni.
Așa că fac și ei ce fac și grecii.  Protestează și urla de foame pe străzi.
Perfect, cine zicea ca imigranții nu se pot integra în cultura europeana? 
Ar fi hilar să le spui chestii,  gen, puneți,  băh,  mâna pe muncă.  În Grecia, gen.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments