Au extradat si ultimu’ hacher, bah

Se plange lumea  ca de ce l-au dat pe Guccifer ( ce nickname e, mah, si asta ) la americani. Ca “facuse” deja 7 ani aci , ca suntem niste mizerabili si ca o sugem de la licurici mereu.

In primul rand ca da, o sugem de la licurici , de la mai multi licurici , ca ce dracu’ sa faci , ce te crezi de capul tau pe plantatie?

Ca domne , ca uite ei nu l-au extradat pe soldatul lor care l-a omorat pe Teo Peter. Asa e si nici n-o so faca. Hai s-o luam simplu. Cine era Theo Peter. Un   artist, vag celebru. Adica celebru, dar de rezonanta locala.

Pe cine a hacuit Mucifer ?

Ii las afara pe romani ( desi cand  sunt implicati membri SRI – gen directoru’,  mai du-te in pula mea , normal ca daca te prind te fut in toate gaurile) si zic asa:

Colin Powel. Pula mea toata lumea a auzit de asta . Toata lumea as in Globul Pamantesc. Cine e? Wiki zice asa , pe scurt : “an American statesman and a retired four-star general in the United States Army.[3] He was the 65th United States Secretary of State, serving under U.S. PresidentGeorge W. Bush from 2001 to 2005, the first African American to serve in that position.[4][5][6][7] During his military career, Powell also served as National Security Advisor

Deci pula mea, i-ai jefuit astuia mailul, e treaba de siguranta nationala in US.  Theo Peter nu e treaba de siguranta nationala .

Dorothy Koch Bush .  Asta parca e sora fostului presedinte cu acelasi nume de famile. Pula mea…

Lisa Murkowski – Senatoare si fie-sa lu’ guvernatorul din Alaska. Bah, o fi pustiu in Alaska , dar totusi…

Restul intra la “si altii”.

Citez “He distributed private memos sent to Secretary of State Hillary Clinton involving recent events in Libya”.

Care e pedeapsa , in Romania,  daca il omori pe Theo Peter  intr-un accident de masina?  Pai, inchisoare cu suspendare la prima abatere. Aaasa si ? De ce sunteti suparati ca a fost lasat sa plece ala in US si nu s-a intors? La ce sa se intoarca? Dadea banii degeaba pe  biletul de avion. Ar fi primit o sentinta  goala de sens si s-ar fi intors la el acasa.

Care e pedeapsa pentru faptele lu’ hacherosu’ ? Pai in Romania l-au saltat 7 ani ca  i-a hacuit pe Corina Cretu , cat si pe Seful SRI.

In US , probabil 50-70 de ani de puscarie. Deci, in ce lume va imaginati voi ca sunteti, unde ar putea sta linistit si fute, fura  in continuare linistit ?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Licaon_Kter
8 years ago

catalinx
catalinx
8 years ago

🙂 Ma abțin de la alte comentarii.