La Auchan cu norvegieni

   Ieșeam din parcarea subterană Auchan.  Fix în vârful rampei, mostra de inteligență românească au pus o trecere de pietoni. Fix în locul ala în care se întâlnește drumul din subteran cu cel de deasupra.  Anyway, mi se rupe, am “automată” .

Doi copii negriciosi, în parte și de la nespalare,împingeau un căruț și îl roteau fix pe trecere,  intr-o parte. Ajuns aproape de ei,  am oprit ca nu știam dacă vor sa treacă, sau se joace în continuare pe margine, să zic așa.  Pentru ca s-au oprit din jucat,  am dat să plec încet, moment în care, mama lor, o doamnă cu fuste lungi ( parafrazez pe cineva)  i-a împins în fața mașinii.
Sa-i fut în bot de țigani borati, că mă așteptam la asta și eram cu piciorul pe frâna!  Am frânat,  n-am claxonat, n-am înjurat.  I-am așteptat să treacă.  Au trecut agale dezamăgiți.  Din păcate nu aveam camera în parbriz să trimit înregistrarea la politie și la protecția copilului.
Futu-i în gură să îi fut și pe ei și pe copiii lor, astia  pentru ce pula mea primesc, mă, alocație?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
GLU
GLU
8 years ago

Pai tu crezi ca le ajunge alocatia? Mai prind cate un neatent si il storc de bani. E veche metoda, dar si-au gasit si musterii nervosi care i-au luat la bataie dupa ce i-a atins usor.