Adrisantul v-a sters mailul

Mi-ar plăcea să existe un așa serviciu oferit de serverele si providerii de  mail.

Sunt, ca și restul , agasat că imediat ce mă înregistrez pe o aplicatie web a vreunui site pentru orice serviciu incepe să-mi trimita zilnic emailuri cu mizerii, până când devin exasperat și mă dezabonez , sau ma deregistrez de la site-ul ăla , sau mai mișto le redirecționez emailul cu o regula într-un director plin de alte spamuri comerciale.

Da, da știu că cei mai măgari dintre ei vând și listele de emailuri , ca să mă mai spameze și alții la care nu m-am înregistrat , dar nu de asta e vorba.

Ci despre faptul că  ești  business developerul  unei companii oarecare . Ai prins un client , sau , poate doar pe unul care s-a înregistrat pe aplicația ta fiind vag interesat de ceva. Normal, vrei sa-l agăți cu ceva , să-i vinzi ceva , că doar d-aia ai taraba în piață, nu de drag. Și chiar dacă omul nu e direct interesat, e util să-i trimiți din când în când omului câte un mail , ca să nu uite că exiști , să te țină în vedere să păstrezi un logo , sau un tune  în subliminalul omului.

Doar că dacă-i trimiți unul sau mai multe mailuri zilnic nu e un pas către asta , e drumul catre coșul de gunoi. Sunt unii de care chiar aș vrea să-mi amintesc că există , că poate mai am nevoie de ei , și vreau să-mi fie ușor să-i găsesc , să știu cu ce se ocupă, să mă folosesc de serviciile lor.

Dar e imposibil. Dacă primesc zilnic mailuri , sau mai multe mailuri de la oricine, inițial le șterg, apoi , dupa dispoziția morala , mă dezabonez , sau redirecționez toate mailurile într-un folder de care uit. Nici nu mai primesc update-uri pe telefon.

Știu că pot să fac reguli inteligente să separ grăunțele de nisip, dar rabdare de asta. Mă descurc cum pot.

Mult mai bine ar fi daca ar exista niste flaguri , cum sunt cele legate de primire și citire. Știți mailurile alea corporatiste în care vi se cere confirmarea primirii și confirmarea citirii? Mai trimit și eu așa.  Ar fi interesant un flag de confirmare a ștergerii.

spammeup

Gen , tu spammer șef la una din companiile ăstea să primești așa zilnic răspunsuri cam la 90%+ din ce trimiți și la 10 secunde după ce s-au trimis cu “Mailul dumneavoastra a fost sters de ….” eventual cu adaugirea ” fără a fi citit”.

Ar rezolva o parte din probleme , măcar ca responsabilul cu spamul are și el un șef care îi măsoară performanța.

Până atunci dau toți ca surzii în tobe.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments