Frii Cheloo

Îl luară pe Cheloo, carevasăzică. Pula mea, în țara asta e o chestiune de timp. Adică recunoști pe toate albumele că bagi , mai cânți și poliția trece ( slăbuț albumul,  n-au mai fumat de calitate, dar deh nici lumea nu cumpără)…

E doar o chestiune de timp până iți fac ăștia călcare , mai ales daca e cu certitudine că la orice oră cam ai  ceva prin dulap.

Din interviul de la Digi cu mascatul de la DIICOT ( sau de unde e ăla) e cam limpede  că nu e vorba de niciun trafic. Probabil a oferit (” elementele de trafic”) și altora, iar militienii merg la șantaj să dea dealerul pe goarnă. Adică  e adus să colaboreze.

Fumatul vine  cu riscuri și – da, așa cum și-a dat toată lumea seama: E amuzant că alcoolul e la liber , dar iarba nu se dă nici pe cartelă.

Și nu se dă că nu se vrea, adica nu se cere. Când a fost ultima dată o mișcare de amploare , protest , miting , spuneți-i cum vreți , pentru legalizarea ierbii? 

Pula mea, vă pasă? Sunteți deja destui tineri, cât să le luați ma-ul părinților voștri care călăresc moartea  cu frica sa nu aiba copii drogati  și să vă cereți iarba, dac-o vreți.  Strângeți 1 milion de manifestanți și vin și eu să vă susțin , chit ca n-am tras o data vreun fum.  Momentan e legal să fii prost.

Sincer, sper să nu se ofere clemență și să stea mai ceva ca Sișu. Nu că am ceva cu omul, că îmi place si cum rupe microfonu’ și ca om  atât cât se vede prin sticlă , dar numa’ daca ii ia pe toti si-i baga la zdup din motivele astea stupide , asa cum scrie “la lege” se va sesiza opinia publica cu un “mai ho bă, dă-vă-n sărăcie, nu credeți că e prea mult?”.  Așa, dacă se oferă clemență , va merge ca și pânș acum cu treacă-meargă, nu se obosește nimeni să facă gură , trageți toți pe burtă să nu iesiți in evidență și din când în când câte unul in funcție de care trageți jointul mai scurt, o mai sugeți.

Dar probabil că se va oferi clemență cu toată reputația negativă și  potențialul de influență  ale “artistului”. 

Argumentul  sarcastic “ bine ca ați terminat cu toți traficanții de heroină, cocaină și droguri de mare risc să-l luați pe Cheloo pentru iarbă” nu e valid.

Legea e lege și trebuie aplicată, singura problemă e că legea e de căcat si nu face nimeni nimic.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments