De ce sunteți, băh, intrigați de povestea cu Sexipharma

Umm, hexipharma.

 

Nebunie, inca o stire bona , mai iau si jurnalistii romani salariul la timp luna asta. Banuiesc ca e de munca maxim cu atatia care-l banuiesc pe ala, ba de inviere, mai ceva ca pe Cristos , ba ca ar fi fost  sinucis.

Si ce va pasă, bă, baieți? Cu ce schimba asta ceva pentru voi? Da-l în pula mea! Dacă a murit să-i fie țărâna grea și să se sufoce tot restul morții, dacă nu, mult noroc data viitoare.

Influencerii societatii civile incearca sa ne tina cu ochii atintiti ca nu cumva sa nu fim pacaliti cu o diversiune.  Băeți,  diversiunea e în fata voastra. Ochii  la bani , va rog. Adica , cine plateste  paguba, cine si in ce imprejurari ia noul contract. D-astea.

E drept ca mizerinienteile cu ”hai să vedem dacă a fost filat” și ”n-a fost filat” , dar ”politia și pompierii au ajuns acolo instant” si … sunt amuzante, însă doar atât.

Ce îmi face creierul să sângereze e  că văd o gloată de oameni afectați de faptul că ”vai, am fost dezinfectați cu apa chioara” și soluții diluate și pula mea, oameni care cum răcesc cum  își cumpără niște ciocănele de  OSCILLOCOCCINUM de la farmacie , ca să alunge răceala.

 Bă, proștilor! N-aveți, mă, dreptul să vă indignați că vă infectați în spitale de la spălături cu sexipharma , care avea concentrații foarte mici! Serios,  față de homeopatele care credeți voi că va tratează, mizeria aia chiar avea urme de agenți antiseptici!   Cică gradul de diluare nu era decât de până la 1000 de ori sub concentrația minimă.

Pai, prietene, toată lumea știe că un tratament homeopatic e cu atat mai ”puternic” cu cât gradul de diluție e  mai mare, de 1/ un miliard , sau de 1/ 1000 de miliarde. Practic exponențialitatea  factorului de diluție crește proporțional cu el puterea autosugestiei în creierul lipsă cu care este dotat pacientul.

Și atunci, ce aveți cu Hexipharma și cu nenea ăsta?

Ei doar au observat cum se fac banii adevărați, nu prin muncă, ci prin magie.

Practic as putea spune chiar că omul nu avea tupeu deloc, soluția pe care o voia el era chiar prea concentrată, cam cum e palinca pe lângă țuica oltenească , în raport cu ce ar trebui sa fie un tratament homeopatic, practic mai trebuia diluat de minim 1000 de ori, probabil că de aia nici nu avea efect.

Tot ce vreau să vă spun în speță e ”hai sictir , drone!” Dacă nu vă activează cineva sunteți în stare de a avea o idee  proprie justificată de vreo logică, pe care să o și puteți susține?

Dacă nu, vă sfătuiesc să îi lăsați în pace pe aștia. Vă consumați energia aiurea și vă vor manipula alții nemeritat în varii contexte.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments