Cu lipiciul pe parbriz

O mai știți pe aia cu lipitul parbrizului, pe care am zis-o acum câteva luni?

Am mai luat o piatra care a lăsat o înfloritura în alt colt, gen bine că nu l-am schimbat,  că acum trebuia să îl schimb din nou.
Dar nu asta vreau să zic.

Ieri a fost cald am spălat mașina, am lasat-o în soare și crapatura veche, aia lipită de două ori de meșterul în parbrizistica a luat-o la deal.

Nu-l mai chem.
Probabil că lipiturile astea ajută mai mult la parbrize mai mici, la crăpături mai mici.
Probabil ca nici parbrizul de Veracruz (original) nu e foarte de calitate, întrucât a mai fost schimbat o dată în trei ani.
Oricum ar fi, bag picioarele în lipituri.
Îl las să se ducă până la cap nestingherit să scape de tensiunea acumulată în vintre.

Când mă gândesc că râdeam de Mondeo că am schimbat 4 pompe de benzina  în 4 ani, dar care au costat sub 4000 de lei și compar asta cu prețul parbrizului original ( încă nu găsesc after market) nu imi mai vine să spun că Ford nu e mașină fiabila. 🙂 Bine, parbrizul croit nu mă tintuieste în parcare, dar na.
Când mă gândesc că am râs acum 2 săptămâni de un coleg pw care l-a costat 600 de lei să schimbe parbrizul la Golf ( after market, of course)… Hehe, îmi vine rândul.
Dar nu curând!
Îl mai las să mai adune pietroaie, bolovani, dale de beton și ce-o mai pica.
Altfel ar trebui să schimb parbrizul lunar.
Și nu în ultimul rând, muie Korea Autoglass, care face parbrize din zahăr.

image

Send to Kindle

7 Replies to “Cu lipiciul pe parbriz”

  1. Vezi la parbrize.ro
    Eu am schimbat de 2 ori la ala de la filaret. Am fost multumit de montaj de fiecare data.

  2. A tinut lipiciul ala ? Ca am o floare de la mersul in spatele unui camion care mi-a aruncat ditai cataroiul. Lovitura s-a intamplat acum vreo o luna, dar acum a inceput sa se extinda in 2 directi. La inceput era de 2 centimetrii dar acum a ajuns la vreo 15.
    Sti cumva daca pot sa ii cer celui cu camionul sa-mi inlocuiasca parbrizul ca am pe camera masina lui inclusiv momentul cand imi arunca piatra in parbriz si se crapa.

  3. N-a tinut. Adica a tinut o vreme. Dar iarasi a plecat din ambele parti.

    Cre’ ca poti sa ii ceri sa iti inlocuiasca parprizul, dar probabil ca te trimite la plimbare. Si daca zici ca au trecut 30 de zile, cred ca dosar de dauna pe RCA nu mai poti deschide, ca sa faci asta trebuia sa inchei amiabila cu el sau sa raportezi incidentul la politie in nu stiu cat timp, dar mai repede de 30 de zile, parca. Nu-s avocat, nu bag mana in foc, dar asa cred. Pe un proces civil e posibil sa il poti inca actiona in instanta, ca nu e neaparat un eveniment rutier, adica accident. Dar habar nu am despre cum se face, intrebarea asta o adresezi mai bine un avocat, sau pe un site gen avocatnet.ro . Ai mai multe sanse decat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.