ING: Doua vești. Una bună, una rea.

Îmi mâncă bancomatul cardul mastercard. Nu e asta vestea proastă, băga-mi-aș pula  in softul lui cu buguri.

Îi sunai supărat să le spun și-mi ziseră că îl iau inapoi în 3-4 zile . Lung-lung, zisei și – pac, mă chemară să îmi dea alt card pe loc. Până vine embosatul.

Asta e vestea bună.

Vestea rea, pe care o aflai la agenție e că nu mai eliberează carduri Mastercard. Doar VISA . Ce-are masterul in plus?  Nimic, în pula mea. Dar dacă îmi emit Visa, acum  după nici 6 luni de Mastercard , d-asta embosat trebuie să plătesc iar taxă de emitere și nu vreau. Aia e.

4 Replies to “ING: Doua vești. Una bună, una rea.”

 1. cardul visa ti-l da pe loc ptr ca il printeaza in agentie, dar cardul mastercard dureaza 3-4 zile ca il printeaza in centrala.
  daca vrei neaparat mastercard, asteapta cateva zile.

 2. Pai așa arată, de zici că e printat în agenție. Dar nu ai înțeles. Eu vreau cardul meu Mastercard. Ăla rămas în aparat.
  Și nu e vorba că dacă nu mi-l mai recuperează pe ăla vreau altul neapărat master. Că mă doare la bascheți. Embosat să fie să pot plăti chirii la mașină, hoteluri și taxiuri în străinătate. Să arate a card, gen.

  Doar că am platit o data taxa de emitere la începutul anului, vreo 50 de lei, sau ceva, nu vreau să plătesc acum încă una că nu mai fac ei reprovizionare la Mastercard ( au zis ca nu mai emit deloc, nu că să aștept). Că dacă ma mut pe sistemul de plată visa e cu alte taxe de emitere alte vrăjeli și ii fut în gură, că nu am de ce să le sponsorizez eu sisteme de mâncat plastice, intelegi?
  Accept să plătesc o taxă de emitere la 3 ani, sau dacă îl pierd eu, nu dacă au ei mașini handicapate.

 3. din cate stiu, taxa de emitere este doar o data, la emitere.
  dar naiba sa ii ia, ca pot sa iti ceara taxa si cand inlocuiesti cardul sau il pierzi.
  oricum eu am card visa si e o mizerie: scrisul s-a sters din primele luni, s-a cojit plasticul de pe el, acum arata ca naiba. dar nu il schimb ca l-am bagat pe uber, pe amazon, pe emag si ar trebui sa il schimb peste tot. cat timp merge chip-ul, il pastrez.

 4. Am plătit o nouă taxă după expirare. Așa îmi aduc aminte, dar poate greșesc. Iar dacă nu am plătit, tocmai asta vreau sa zic. Când ma mut de la Mastercard ( de care zic ăștia ca nu mai emit) la Visa, cu siguranță nu mai e înlocuire. E emitere :).
  În rest nu am treabă. Să mi-l schimbe zilnic ca nu îl memorez nicăieri oricum.bag mereu cu mâna. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.