ING: Doua vești. Una bună, una rea.

Îmi mâncă bancomatul cardul mastercard. Nu e asta vestea proastă, băga-mi-aș pula  in softul lui cu buguri.

Îi sunai supărat să le spun și-mi ziseră că îl iau inapoi în 3-4 zile . Lung-lung, zisei și – pac, mă chemară să îmi dea alt card pe loc. Până vine embosatul.

Asta e vestea bună.

Vestea rea, pe care o aflai la agenție e că nu mai eliberează carduri Mastercard. Doar VISA . Ce-are masterul in plus?  Nimic, în pula mea. Dar dacă îmi emit Visa, acum  după nici 6 luni de Mastercard , d-asta embosat trebuie să plătesc iar taxă de emitere și nu vreau. Aia e.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

cardul visa ti-l da pe loc ptr ca il printeaza in agentie, dar cardul mastercard dureaza 3-4 zile ca il printeaza in centrala.
daca vrei neaparat mastercard, asteapta cateva zile.

speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

din cate stiu, taxa de emitere este doar o data, la emitere.
dar naiba sa ii ia, ca pot sa iti ceara taxa si cand inlocuiesti cardul sau il pierzi.
oricum eu am card visa si e o mizerie: scrisul s-a sters din primele luni, s-a cojit plasticul de pe el, acum arata ca naiba. dar nu il schimb ca l-am bagat pe uber, pe amazon, pe emag si ar trebui sa il schimb peste tot. cat timp merge chip-ul, il pastrez.

admin
Reply to  speedy.gonzales
7 years ago

Am plătit o nouă taxă după expirare. Așa îmi aduc aminte, dar poate greșesc. Iar dacă nu am plătit, tocmai asta vreau sa zic. Când ma mut de la Mastercard ( de care zic ăștia ca nu mai emit) la Visa, cu siguranță nu mai e înlocuire. E emitere :).
În rest nu am treabă. Să mi-l schimbe zilnic ca nu îl memorez nicăieri oricum.bag mereu cu mâna. 🙂