Let the hunger games begin. At Rio

M-a distrat maxim articolul lacrimogen al lu’ Tolontan legat de neparticiparea Simonei Halep ( putea fi oricine) la jocurile olimpice. Ca argumentatie e ca o basina statuta, dar e amuzant, asa. Aproape ca-i  bate obrazul ca deontologic si profesional nu e prea bine ce face, ca nu e ok sa decazi la grijile lumesti. Tolontan. N-ai cum sa nu razi.

Si ma intreb, indubitabil , cat de mare e nevoia oamenilor de circ incat jocurile astea sa se tina in cocina aia infecta careia ai putea sa-i spui mai in gluma, mai in serios, Rio de los muertos. Luam in calcul destinatia asta turistica, inca de dinainte de panica creata de virusul Zika si inca de dinainte de asta , am taiat-o scurt cu concluzia : “Bag picioarele in laturile lor, bah”.

Adica, la Costinesti e bine .

Acu, eu ca eu , as putea fi un amarat de turist fraierit de o agentie sa dau niste mii de euro ca sa vad Copacabana si eventual  Maracana care sa ma intorc bolnav , sa o ard o vreme prin spitale. Ma descurc si bolnav, intre niste limite.

Dar daca as fi un sportiv care ma bazez ca sunt sanatos tun ca sa imi castig painea, as fi al dracului de reluctant in a merge acolo. Mai ales la sporturile unde se stie ca banii grosi nu vin din olimpiada. Gen tenis. Dar daca zice Tolontan, acuma, na.

De ce ? Pentru ca e o cloaca, de aia. Ar fi trebuit ca jocurile astea sa nu se tina aici , ar fi fost necesar probabil sa se sara peste editia asta din moment  ce locul ala e o buba si e greu sa gasesti alt oras civilizat care sa organizeze o editie in timp scurt. Sunt curios ce spaga s-o fi platit sa primeasca astia autorizatie?

A, da , fireste ca ma doare in dos de jocurile olimpice si de Brazilia, in general.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

adica ceva de genul:
http://9gag.com/gag/amz7D1d

catalinx
catalinx
7 years ago

🙂 lol.