Doua filme nașpa: Deadpool și noul Crouching Tiger, Hidden Dragon și unul bun, al lui Cristi Tarantino.

Primul l-am văzut cap coadă deunăzi și scriu aci doar ca să ”mulțumesc” prietenilor mei din lista de facebook pentru recomandări : Huuuo!

Mizerabil costumul. Mizerabilă acțiunea, bunicică ideea – păcat de ea. Se vrea amuzant, dar cumva nu-mi vine să râd la glume d-ăstea.

Hai, bine, am râs de doua-trei ori, mai mult forțat, din obligație, dacă tot mă uit la o comedie. Treaba e că filmul nu e prost-prost rău, cât să-ți bagi picioarele și să ieși din sala de cinema după ce-ai dat banii, nici măcar atât de prost cât să închizi playerul dacă l-ai cumpărat sau dacă l-ai ciordit de pe torrenti. Dar, n-a meritat banii. E la capitolul, e ok, decât nimic.

Asta, ultimul Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny,  aveam așteptări de la el!

Primul CTHD , pentru mine e cea mai frumoasă poveste de dragoeste ecranizată.  Ok, nu le-am văzut pe toate, nici nu ma uit la siropeli de gen, ăsta e cu bătaie, probabil că de aia. Dar bun. Imaginea , regia,  am un lapsus si nu mai stiu cum ii spune la chestia aia cu dansul, cu mișcarile oamenilor și dinamica. Impecabile. Coregrafia, așa. Superb. Un film muncit, lustruit, făcut bine.

Așa că aveam așteptări de la Netflix la remake.

M-au luat nervii și am inchis dupa 15 de minute că faceam risipă de nachoși prețioși. Tot așteptam să înceapă filmul și îmi era frică că dacă nu mai începe până la final!

Mai slab ca o telenovelă cu Jose Armando, până în momentul ăla. Nu că aș ști cum sunt telenovelele cu Jose Armando.

Un gust amar mi-a lăsat și preferam  să fiu ros de faptul că nu l-am văzut și că poate mi-ar fi plăcut, cum mă roade că nu am vazut încă ultimul Mad Max.

Mai țineți minte serialele ălea jenante de pe ProTV cu ”Legend of the Seeker”,  ”Xena” și ”Hercule” ? Eh, ca ălea, doar că cu chineji. Ba nu. Xena era mai mișto. Cât de cât.

Și de ăla bunul acuma. M-am apucat de el cam cu îndoială. Mă gândeam , că dacă și cu ăsta consum  nachoșii degeaba, bag picioarele, ar fi fost o zi total ratată.

Am citit pe internet o mie și una de păreri avizate cum că e de căcat, cum că nu e de oscar, cum că la fel cum vama nu mai e ce-a fost, nici Tarantino nu mai face filme cum făcea, că, bla bla bla și că nu merită să-l vezi și alta nu.

Ce sclifosiți! O ardeți cum că a fost mișto Deadpool, o imbecilitate, dar ăsta e nașpa.  E un film foarte bun, cu cadre trase mișto, artistice, cu dialoguri scrise bine, cu acțiune gândită bine, cu umor, ce căcat , e genul de film pe care îl face Tarantino. Aaa, că v-ați plictisit de el și ați vrea altceva? Căutați alt regizor/ scenarist.

Filmul e absolut cum mă așteptam, cu oameni care nu-s pe treaba lor,  toți  sunt vinovați de ceva, infractori în spirit, dar  privind lucrurile pe partea lor, cam toți au dreptatepe stilul ăla ”are și el dreptatea lui”, toți au diferite valori morale și chestii pe care le respectă, oricât  ar fi de putreji.

Bulangiilor, m-ați făcut să nu mă duc când a rulat. Ia să nu mă mai iau eu după ce zice lumea pe bloguri despre filme. Niște prosti!

Notă, asta e așa să nu uit, aveam altceva de scris azi, dar încă îmi strâng datele să fac o reclamație la ANPC și pe urmă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments