SuperOferte amuzante la Emag

Am vazut din nou mega-super-ofertele emag la o noua promotie stockbusters. O data la zoso si o data la nu stiu mai cine.

Da, alea cu preturi mai mari decat in magazinele concurente, alea cu aceleasi preturi ca in alte perioade in care nu sunt oferte, alea la care razi cu pofta.

Chiar eram interesat, apropiindu-se  ziua unui copil, candva anul asta,  care si-a spart tableta, voiam sa ii iau una. Ieftina, normal, din zgarcenia mea. Fara ipaduri, samsung galaxy shit si alte fite. Vorba aia, nici pentru mine nu ma lasa inima sa iau de alea.

Ma uitam la asta : Tableta Lenovo Tab 2 A7-10 8GB Wi-Fi Android 4.4 

Fireste ca am ras vazand pretul,  acum cateva zile , nu imi aduc aminte cand,  329 de lei , sanchi redus de la nu mai stiu cat, iar azi de dimineta 319 lei, redus de la 329 pe emag, in conditiile in care pe cel.ro e 299. Stiu, CEL, nasoi, reviewuri naspa, pula mea, don’t care, pe mine nu m-au tapit, inca.

Deci de la ei luam. As fi.

reducerileluemag

Pana acum o ora, cand sa comand si vad ca, hopa, s-a schimbat la 300 ( n-am apucat sa fac printscreen cu aia). Am verificat iar la Cel.ro , sa nu fi ieftinit si aia, dar nimic, tot 299. Stateam in dubii 300 – 299… mai dau doua alt taburi , pac, mai scazura si emagul un ban si se facu 299.99.  Caz in care luai de la ei , chit ca fu cu 99 de bani mai scumpa. Mai dadui eu doua trei refresh-uri peste tot , dar nu se mai schimba nimic pe nicaieri.

 

Ce ma intreb eu este: Astia scazura pretul ca vazura ei ca nu se vinde, sau din alte ratiuni de marketing, sau or avea vreun script care ma spioneaza ( sigur au tracking cookies) si observa ei ca o ard in comparatii cu cel.ro si zic: Hai ma scartare, na, ia-o la aceiasi bani, daca nu te-nduri 😀.

Ar fi interesant de stiut e daca e posibila a doua varianta. Gen , altfel as “negocia” de-acum incolo.

Cum imi confirma cineva asta, cum imi fac script de navigat prin emag si prin magazinele concurente pana scade pretul.

Zic si eu, na.

Nu stiu daca e buna, daca merita banii, nici nu v-o recomand. Va spun eu pe urma, ca de obicei.

ofertaabunaemag

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Gifo
Gifo
7 years ago

Ai luat tableta, merge bine? Eu am avut Lenovo Tab 1 și nu prea.