Oare, Distrigaz

Cică Distrigaz amenință că închide Robinetul de sâmbătă și ca în București e riscul să nu mai fie apă caldă.
Lol. Sâmbătă plec în vacanță.  Plm, rămân copiii nespălați 2 săptămâni, când mă întorc găsesc eu o soluție.
Nu ziceau americanii ăia doi că suntem o țară de nespălați.  Bă, Distrigaz ăștia nu sperie pe nimeni cu tactici dinastea “împuțite”.
Sunt doar curios, șefii care decid asta, or avea apă caldă și căldură de la Radet,  sau au centrală de apartament,  ca burghezii și îi doare în bască,  futu-le muma în cur de chiaburi.

Că vedeți dumneavoastră acilisea e problema.

Toți ăștia care se ocupă de “soluții” pentru București nu se confruntă cu problemele.  Pentru ei problemele sunt ipotetice.
Firea stă la conac în Voluntari,  probabil șefii de la regiile autonome de împărțit datorii stau bine merci în bula lor și hai să vedem preocupare și amenințări.
Altfel ar suna amenințarea de la șeful Distrigaz dacă fiu-so ar citi printre rânduri : Bă,  ELCEN, dacă nu dai banu gros de sâmbătă,  ai belit pula, fi-meu nu mai face baie,  o să se întâlnească cu fiu-to în RATB  și au să își miroase imputiciunea dimpreună cu ceilalți pasageri. Eh?

P.S. Am gresit eu, hehe. Sambata ailalta plec in vacanta. Sunt cetatean distrat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
GLU
GLU
7 years ago

Bucurestiul a avut si inca are cea mai mare subventie la Gcal din tara. Asta ca_cadou din partea primariei, ca deh… vreun milion jumate de votanti. Si la atata gramada de subventie, totusi s-au acumulat Jde_milioane datorii la intretinere. Alte orase din “provincie” au renuntat demult la sistemul centralizat si si-au montat centrale individuale pe gaz (care scuzata fie-mi parerea e cam prostie dpdv energetic), fie sunt mai destupati la minte si au trecut pe incalzire electrica. Apoi, avand in vedere amenintarile dese de genul “nu va dam… si faceti pureci” poate e momentul sa te gandesti la un boiler… Read more »

speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

he-he-he !!!
si eu plec de sambata 1 saptamana in concediu pe afara.
cand o sa ma intorc probabil o sa miros cel mai frumos din tot bucurestiul, de o sa sara toate gagicile pe mine sa ma miroasa 🙂

catalinx
catalinx
7 years ago

Bucurestiul a avut si inca are cea mai mare subventie la Gcal din tara. Asta ca_cadou din partea primariei, ca deh… vreun milion jumate de votanti. Corect, o mizerie. Si la atata gramada de subventie, totusi s-au acumulat Jde_milioane datorii la intretinere. Si totusi , nu vad pe nimeni in puscarie pentru asta. Lol. Alte orase din “provincie” au renuntat demult la sistemul centralizat si si-au montat centrale individuale pe gaz (care scuzata fie-mi parerea e cam prostie dpdv energetic), fie sunt mai destupati la minte si au trecut pe incalzire electrica. Da, cel mai usor acolo unde nu aveau… Read more »

GLU
GLU
Reply to  catalinx
7 years ago

10000 EUR o fi ca sa fii tu proprietar de teava. Altceva e cand ai teava ta! 🙂 Dar cand incep vecinii sa se intepe in teava ta, faci si tu un leu cinstit. La partea de trifazic, pe la noi prin Ardeal bransarea unui apartament (tot de 4 camere cu 3 bai cu alea-alea, suprafata >100mp) a costat 2700 lei cu Electrica, inclusiv aprobarile. Se putea si mai ieftin 😉

Mai e varianta de boiler orizontal de la o anume firma, care se poate pune fain frumos deasupra usii de la baie. Dar ramane partea de conectare cu tevi…

catalinx
catalinx
7 years ago

si eu plec de sambata 1 saptamana in concediu pe afara.

Intr-o saptamana revine apa calda sau ai sa gasesti aici razboi civil cu pensionarii pe baricade. Nu ca ar folosi-o ei .Dar stii cum e.

Fery
Fery
7 years ago

Da acuma n-ai gaz la bucatarie? Ala nu e contorizat individual? Ca in cazul asta s-ar pune problema unei suplimentari de debit, inca un foc aprobat si un proiect de refacere trasee interioare pana in noul loc de consum. Nu sare de 1000 de euro nici cu slujbe sau spagi.
Recunosc ca nu stiu cum e tot Bucurestiul, dar ultima data cand am stat la Obor, colegul avea aragaz la bucatarie.

Catalinx
Catalinx
7 years ago

Am, dar nu e contorizat individual. La comun că așa era la comuniști.
Blocurile care au gaz contorizat individual sunt din cele de după 90 sau cărora li s-a tras gaz după 90 ( dar în București nu prea e cazul, au avut toate blocurile gaz din construcție ) , iar ăia s-au trecut oricum mai toți pe centrală de apartament.

Dacă era contorizat individual aveam deja centrală de mult :), măcar așa de back-up.