Vacanța aia în doi.

Yupee, 15 septembrie,  începe vacanța.
Da, bă,  ce nu credeți? 
Vacanța aia de 18+. Copiii să meargă care la școală, care pe unde au trebi. Vacanța lor s-a terminat.

Gata, plec cu noaptea în cap.
Se pare că, uite, mai fură bani și de plecat în doi și anu’ ăsta.  Avu nevasta.
În horoscopul bianual chinezesc ăsta e anul nevestei.

Ma sculai cu noaptea în cap

image

Luai un taxi 🚕, care avea la volan un băiețaș tinerel și cuminte, în sensul de cinstit, că de aia și io îi lăsai bacșiș pe măsură,  dar care avea săracu acul de la vitezometru blocat și nu avea simțul vitezei neam. Simțul vitezei legale, zic.
Eram cam ca în Taxi 3, doar că nu avea omul Peugeot 406.

  Acul era blocat la maxim, 220 sau 240 pe bord. Cum o fi ajuns acolo nu știu, că mașina era, normal, Logan 1.4MPI.
Și mergea baietul ăsta numa’ cu 2500-3000 și un pic de ture în treapta a 5-a prin oraș.  Care aveți Logan puteți să îmi spuneți exact cât înseamnă, bănuiesc ca 80 km/h pe la 2500 de ture și 120-130 pe la 3200-3500.  Oricum iute pentru creierul meu încă adormit. Nu știu dacă omul era tripat pe speed ceva, lol.

Zbor ✈ cu Iberia Express, ăia low coști, până la Madrid. 
Am vreo 5  ore de stat să văd pe unde o ard,  poate dau o fugă în oraș. 
După aia zbor cu Vueling, Air Nostrum, tot low coști (o să fac foamea cu ăștia, lol) unde,  mai vedem mai încolo.


Tocmai ce m-am așezat pe locuri, rândul 3 și am aflat de la stewardese că am loc la “business”.
Oh, ce onoare din partea nevestei! Ghilimelele sunt pentru că așa arată la business, tot trei scaune pe rand, fără buzunar în scaunul din față.  Nu știu sigur dacă avem veste de salvare sub scaun :).  De fapt,  nu zburam peste mări,  lol.
Bă și fetele astea însoțitoare hablas numai spanioleza :).

image

Eu mă bag la 💤.  Dar somn business, nu așa. 

3 Replies to “Vacanța aia în doi.”

  1. Te salut. Cu o mare rugamite apelez la sfatul tau. Observ ca ai zburat cu Iberia Express si doresc sa cunosc cateva aspecte, cum ar fi operatiunea de check-in. Eu mi-am luat bilet pentru la vara, iar pe site la ei spun ca poti face operatiunea de check-in din momentul in care ai luat biletul, dar cand incerc imi spune ca pot face acest lucru cu 24h inainte de zbor. Spune-mi te rog cum ai procedat tu si daca ai cunostinte despre anumite taxe aplicate in caz ca faci check-in direct in aeroport, pentru ca pe site nu apar aceste lucruri. Iti multumesc si astept cu interes un raspuns.

  2. Am făcut checkin la ghișeu în aeroport , fără taxă. Nu știu ce clasă de bilet aveam, că a fost luat de agenție, eu l-am plătit la pachet. Puteam face checkin în ultimele 24h on-line . Dar aveam zbor din două segmente cu companii diferite și puteam să fac checkin online doar la un segment, plus ca online nu puteam să selectez locul,nici să fac checkin la ambele persoane o dată, ca să mă asigur că stau lângă soție. Așa că am spus pas. Dar, da, așa mi-au spus și mie ca pot face checkin online oricând, doar că nu.

  3. Asa am sa fac si eu, pentru ca la fel, nu calatoresc singur. De acea taxa de checkin in aeroport imi era teama putin, sa nu patesc ca la wizz , unde esti obligat sa platesti sume ridicole, de multe ori jumatate de pret sau aproape valoarea biletului. Multumesc mult pentru raspuns si zboruri placute iti doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.