Ultima zvâcnire a cumințeniei

E probabil ultima suta de mii de euro din campania de strângere de fonduri pentru mizeria aia.

Presiune de peste tot cu “să ne mobilizam, să facem, să dăm bani”.

S-a sucit până și Eftimie,  care a avut inițial o poziție rezonabilă față de asta.

Dar, desigur,  faptul că Ambasada Rusiei a donat și articolul lui  Moise Guran despre asta, transpune totul în altă dimensiune. Acum e despre ruși, coaie. E despre patriotism. E pentru țară.  Piepturile înainte,  să ne mobilizam, zic!
Să ne solidarizam civic. Ce contează că banii vor sfârși în același buzunar de privat moștenitor de drepturi, ca și până acum, care probabil râde și cu curul de prostia omenească, gen strângeți băieți,  strângeți,  să îmi iau și eu un yacht mai acătării,  dacă tot ma scoateți din mizerie.
Acum Românii au un scop.  Acum e versus Rusia  și e simplu de învins. Ca fiecare are 2 Eur pe telefon să dea un sms și să arăte că, la un caz de ceva, el e patriot. Patriotard aș zice.

Eu am rămas la aceeași parere. Oricum nu contează. Cum nu contează că nu se vor strânge îndeajuns de mulți bani,  căci s-a sugerat deja că să plătească, dom’ne, statul totul,  ce ne mai căcam pe noi atâta cu donații.
Poporul român oricum e prost și sărac. 
Mai ales că acum e și cu ruși.  Să le arătăm noi lor că ne luam cumințenia înapoi. Ăsta cred că era un text din alt episod. În fine. Probabil că și rușii râd la modul, ia uite coaie cum i-am trolat pe ăia cu doar 100 de parai, lol.
   O să aveți, bă,  cumințenia aia. Probabil că v-o cumpăra statul, dacă tot faceți atâta caz cu ea, cât să justificați banii dați și să nu fie cu pericol de investigație DNA. 
  Proști ar fi ăștia care candidează acum să nu v-o pună în pachetul de promisiuni electorale. În fond 11 milioane de Euro din banii voștri nu e o sumă mare din care să nu se fure.
  Well, sper că vă place mult.
Nici nu dau share, că n-am cu cine. Mai bine pun poze cu plaje, chestii. E mai interesant, se pare.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments