Scurt despre Allview si ServSkillz

tablet

 

Acum 2 saptamani am fost la emag sa iau o tableta.

De la reparat. Tableta e ceva Allview , pe care a folosit-o altcineva si a ajuns a doua oara in service. Credeam ca n-a folosit-o corespunzator.

Cand ajung acolo , vad intr-un dulap deschis  ca jumatate din produse erau telefoane Allview A 4 .  Am numarat vreo 10. Jumatatea cealalata era cu tablete Serioux.

In dulapul  in care se afla tableta de-am ridicat-o eu , pe care l-a deschis  angajatul Servskills cand mi-a venit randul, erau mai mult de jumatate din obiecte  tablete Allview.  Cealalta jumatate era disputata de tablete evolio si voniono.  Mai aveau inca un dulap care era jumatate plin cu tablete Allview. In timp ce asteptam sa-mi gaseasca tableta  printre multele din dulap, a venit un nene care se plangea ca a adus tableta lui evolio a 6-a oara la garantie. Deci mai e timp sa ma mai intorc si eu in anul de garantie care a ramas.  Asa ca idee ,  n-am vazut in dulapurile alora de la service nici  un produs  iphone, htc, asus, sony,lenovo. Ma refer la tablete si telefoane , ca la astea ma uitam.

Cand am ajuns acasa am observat ca la o alta tableta Allview de-o am s-a stricat portul de incarcare . Mai primeste curent prin USB.  Un lucru pot sa spun, la ce volum de munca au aia de la service , se misca repede. Intr-o saptamana au reparat-o p-aia de-am dus-o.

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments