În seara asta ma joc singur

Nuuu, nu jocurile alea.
Când ați instalat ultima dată Windows XP?  Hihihi.

image

Nevasta doarme, copiii doarme (să nu vorbiți ca mine) ,iar   în casa lu’ Bilbo Baggins din Bag End ( dacă-mi mai crește puțin părul ating tavanul chilerului ( cuvânt moldovenesc)  ăstuia.) ,  un hobit instalează Windowsuri. Mi-a crescut păru’ cam cât al lu’ Frodo. Cred că și niște linuxuri.

image

Mai am o tolbă :).

image

De fapt mai e încă una pe-‘ci prin casă 🏡. 
Nu mă întrebați ce m-a apucat sau ce e cu ele că nu vă spui.
*Aburii misterului se ridică în jurul meu. Aș 🚬 fuma o pipă,  dar m-am lăsat demult așa că vă imaginați voi…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ethos
7 years ago

Eu și acum sunt pe Windows XP. E adevărat, mă gândesc să trec la 7.

catalinx
catalinx
7 years ago

Adevărul e ca nici nu-i rău, dacă faci un business și folosești chestii care știi ca merg.
Dacă îți ții configurația stabilă și nu instalezi o grămadă de chestii nici la ecrane albastre nu ajungi și poți să te dai cu el 1000 de ani.

Fery
Fery
7 years ago

da, in afara de cazul in care iti moare hardware-ul, iei ceva nou si descoperi ca gunoaiele de la microsoft fac tot ce pot ca producatorii mari de hardware sa nu mai ofere drivere si suport pentru xp. pentru ca 10, care e un gunoi, si pe care ms il promoveaza agresiv, in dauna propriilor clienti, fideli de altfel. le doresc succes.

Fery
Fery
7 years ago

pai nu toate alea noi au licente ms. pe emag se vand si cu linux sau cu freedos gen. in ideea ca mie poate nu-mi convine sa cumpar licenta de windows la pachet si sa fie laptopu mai scump pentru asta. nu stiu la ce te referi cand zici drivere sub linux, in sensul ca ai vazut ca la zorin nu instalezi tu nici un driver nimic. mie imi merge imprimanta, scannerul si orice hardware are laptopul in el direct, nu ma intreaba nimic. cand am pus un 7 pe acelasi laptop, oricate drivere am coborat de pe site de… Read more »

catalinx
catalinx
Reply to  Fery
7 years ago

Ma, eu stiu ce spui tu acolo. Si eu tot fara licenta am cumparat. Eu ti-am zis discutia cu omul care e proprietarul alora din tolba. Alea au toate licente. bineinteles ca le-am dat eu numai licente in gura 🙂