Căști pe bluetooth. Distrugătorul de electronice

Mi-am luat niște căsti pe  bluetooth acum cam jumătate de an, care ar fi luat premiul de cei mai bine cheltuiți bani din luna aia , dacă nu le-aș fi stricat luna trecută.

Sunt vândute de Auchan sub brandul lor. Nu știu cine le produce în China.

Practic, le-am lăsat aiurea în rucsac, cu mii de laptopuri peste ele , cu dracu mai știe ce și le-am scos frânte.
image

Am zis ca ”ie doar plastice, maică” – și le-am lipit eu, cu poxipol, foarte profesionist, după cum se poate vedea, folosind un capac de sticla de apă roz tăiat și în altă parte niște celuloid de ochelari 3D, d-ăia de unică folosință de la mall-uri.
image

Bineînțeles că asta nu e tot . N-au mers. Le-am măsurat eu și nu mai merg că corentu  se transmite de la casca ce ține bateria la casca ce ține placa de circuite și portul miniUSB printr-o banda, care e relativ rigidă și care s-a frânt și ea ca visurile mele  de avea căști ieftine cu bluetooth.

Păcat, văzusem și cum pot să le pun o baterie mai bună dacă se bulește asta.

Rahat, toate chestiile mele electronice sunt ciobite pe undeva, mai puțin laptopul ăsta ThinkPad, care pare să reziste la conviețuirea cu mine. Îi lipsește buntonul ăla roșu din jumătatea tastaturii deși l-am schimbat o data, dar copiilor le plac chestiile roșii. Nici nu-i mai pun altul.

Ce vreau să spun e că îmi caut iar căști pe bluetooth cu încărcare pe USB , ieftine , nu d-ăstea. Ieftine. Sub 100 de lei  bucata, că sunt consumabile și nu am eu urechi să aud sunete fine și scumpe. Și chiar de aș avea, nu am sunete fine și scumpe – așa că nu văd scopul.

Dacă nu găsesc am să iau altele la fel, iar p-ăstea le țin de piese. N-ați auzit că pe  suiedeji îi plătește statul să-și repare gunoaiele?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
salal
salal
7 years ago

Si totusi o pereche chiar buna de casti este 300-400 lei. De obicei sunt destul de bine construite incat sa tina vreo 2-3 ani. Uneori poate ca e bine sa investesti initial un pic mai mult. Nu sunt audiofil dar la muzica chiar pusa de pe telefon se simte diferenta data de o perche buna de casti.

salal
salal
7 years ago

A ok, daca chiar le consideri consumabile atunci te inteleg. Asa consider eu telefonul acum. Dupa ce am spart ecranul unui Nokia 1520 am trecut pe un 640 XL de 600 de lei si nu i-am pus nicio o husa. Daca ma tine un an e de ajuns. Dar la sunet cred in continuare ca banii cheltuiti in plus se simt.

Fery
Fery
7 years ago

ziceti voi daca este asa ceva: casca pe cablu, preferabil una singura (da nici 2 nu e bai, ca una o tai direct), cablu care iasa dintr-un receptor bluetooth suficient de mic ca sa nu ma enerveze. Sau exista receptoare bluetooth cu jack de casca?!