Near miss

Prost ca noaptea. Am concluzionat că pleacă un pic cam mulți români din tara și, fiind Otopeniul plin lunea, trebuie să plec de acasă mai devreme. 

De obicei plec la 4:40-4:45 și mă trezesc la 4:00 ca nu îmi place să fiu tot pe fugă.  Pot să trăiesc fericit până la adânci bătrâneți dormind 1h in minus, dar stresul am auzit că face rău. 

Așa că mi-am pus ceasul să sune, ca un rege, la 4:45 și la 4:58.  A doua alarma e mereu acolo în caz că o ratez pe prima.  Lol. Nu mi s-a parut nimic în neregulă.  Și nici nu e prima dată când comit eroarea asta.  Se întâmplă când fac chestii d-astea în timp ce aproape dorm. 

Partea bună e că eu am cumva un ceas intern.  De obicei mă trezesc cu 1 minut înainte de alarma, sau ceva.  

Partea proastă e că nu se declanșează mereu cât să mă trezesc,  ci dacă nu sună alarma încep sa visez. 

Eu urăsc să visez,  dacă se întâmplă înseamnă că am dormit prea mult.

Eh și m-am trezit azi pentru ca am început să visez labareli și mi-am dat seama că e ceva în neregulă.  Mare brânză nu am făcut, că era 4:43.

Trebuia să fiu militar. La și 56 eram în taxi si nu am plecat in pijama. Nici laptopul nu îl aveam strâns  și băgat în bagaj. 

La 5:20 eram în aeroport.  Acum mă gândesc că am fost mărinimos și i-am lăsat taximetristului 50 de lei întregi degeaba. Am făcut 24 de minute. Nimic special.  

La 5:56 eram pe scara avionului. 

Cred că mi-am uitat niște chestii acasă,  dar chestii fără de care mă descurc.  

Puteam să mai întârzii cam 10 minute.

Deci,  cred că nu trebuie să mă trezesc devreme. La timp ar fi suficient, si să o labaresc mai puțin,  că viața mea o consum.

 Noroc cu Nevasta că imi pune lucurile în ordine. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments