Uite de ce nu imi cumpar masina noua.

Masinile noi sunt mai  frumoase decat masinile vechi. Si au mai multe optiuni media si sunt  mai automatizate.

But at the very core sunt tot cazane cu aburi. D-aia nu vreau sa imi cumpar masina noua . Ca odata cu blueshtutzul , computerul de bord camera de parcare si sistemul de navigatie cu tehnologii noi , platesc si motorul cu combustie ca pe o tehnologie noua. Muie!

Nu imi cumpar o masina noua pentru ca nu imi permit inca o masina noua.  Volkswagen , BMW, Mercedes, Toyota , Honda , … sunt toate masini vechi.

Asa trebuie sa se prezinte o masina care se cheama noua! Daca scoate fum , e la fel ca Acia Reak a lu’ tata.

Cand va fi si Tesla inclusa in programul prima masina , pe bune ca fac credit si-o iau!

tesla

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
9 years ago

Hai mah, ca nu e chiar asa! Ai partial dreptate. Stii bine bataile de cap care ti le poate da o masina SH. Nu fac apologia nou vs. SH – dar am de 6 ani un SH (m-a ajutat Dumnezeu sa nu am probeleme mari cu ea), dar acum vreau noua.

Catalinx
9 years ago

Da, stiu. In afara de cazurile cand am lovit masina, am avut 4 probleme tehnice. 1. Pompa de BENZINA. De trei ori s-a dus. Meteahna cunoscuta la Mondeo 2. Bateria – am uitat farurile aprinse o noapte si am omorat-o. 3. Frana de mana.Cand am cumparat masina , partea mecanica ce actioneaza etrierul era deja ruginita, pe ambii etrieri. Meteahna cunoscuta la Mondeo. 4. Suspensiile. Nu consider ca fiind o problema , dupa 3.5 ani de mers pe drumuri mai proaste decat media din Romania, dupa facut raliu pe macadam in drum spre munca, dupa facut raliu tot pe macadam… Read more »

Alex
Alex
9 years ago

Corect – dar cum fiecare are hiba ei… si Tesla este de 3 ori mai scumpa decat o masina (bine dotata) de clasa compacta. E nebunie – imi place masxim Tesla, dar sa stai la bloc si sa scoti cablul pe geam sa incarci masina e cam penibil. Nu stiu tu, poate stai la curte si e mai ok.

My 2 cents

admin
Reply to  Alex
9 years ago

Partea cu cablul pe geam face diferenta, in Romania. Si 60 000 de euro :). Si faptul ca oricum ,bateria de 80kwh e calculata sa se incarce intr-o noapte pronind de la premiza ca poti avea la iesirea unei prize monofazate AC – 11Kw. Si poti avea, in UK , US. Si in Romania ai putea doar in teorie , conform cadrului legal. Dar mergi la orice “Electrica” si cere 11kw putere instalata pe monofazat. Te bat aia la ghiseu ca faci misto de ei. Eu am reusit 7, undeva la tara, ceea ce oricum e “bine”, dupa vorbele alora… Read more »