Hagi 2017: Încălțări de copii 🚸 

Descopăr cu stupoare că copilul de 3 ani poartă încălțări mai scumpe decât ale mele, sau la fel. Deși folosește mai puțin material și merge mai puțin, deci n-ar avea nevoie.

Nu c-aș vrea să poarte chestii din carton sau piele de mușama, din alea în care mi-am futut eu picioarele în copilărie, de mergeam mai mult cu cartofii pe afară.  Și mă udam în orice balticica de 2 milimetri,  și miroseau a hoit oricât m-aș fi spălat și i-aș fi spălat. Că nu am făcut copii să stau cu banii în buzunar și să îmi bat joc de ei.

Și nici eu nu port încălțări proaste,  doar că nici nu văd folosul de a arunca cu bani aiurea. Așa că nu am o problemă în a-mi cumpăra o pereche de adidași din colecția de anul trecut care-s acum la reducere.

Ce zic eu anul trecut, adidașii cu talpă de spumă cred că erau la modă prin ’80,  când se făceau filme cu Bruce Lee.

Dar, băi,  să dai 150-180 de lei pe o pereche de pantofi de copil de trei ani, sau sandale parcă mi se pare, nu știu cum.  Și nu-s branduri consacrate, doar mai de calitate așa.

 

Pe vremea mea…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
GLU
GLU
7 years ago

Asa intrebam si eu cand al meu era de 3+ ani. Mi s-a raspuns ca materialul este mai putin dar manopera este mult mai anevoioasa deci costa mai mult. Iar cei din piele de calitate se fac cam handmade…

Magda
Magda
7 years ago

N-ai intrat la Geox, sa vezi papuci cat palma cu 350 ron perechea. Mie mi-e ciuda ca nu mai produce Decathlonul pantofi de piele intoarsa cu talpa mai de offroad asa si costau 60 Ron. Erau minunati, perfecti pentru catarat pe dealuri in IOR. Acum trebuie sa ma reorientez.

XC47
7 years ago

Eu cand caut pentru ai mei, ma duc la Tino. Ieftin, romanesc si bun. Chiar de calitate. Nici nu se compara cu ce gasesti adus de prin Cambogia sau Bangladesh.

http://www.incaltaminte-tino.ro

Pe site gasesti si o lista cu magazinele lor. Cred ca cel mai aproape de tine e ala din Ploiesti.

Magda
Magda
Reply to  Catalinx
7 years ago

Copilul meu a mers de la 11 luni cand purta marime din alea inexistente, gen 18, si mai era si iarna. Singurii care aveau erau cei de la Geox. A trebuit sa scot cardul, n-am avut ce face.