Hagi 2017: Încălțări de copii 🚸 

Descopăr cu stupoare că copilul de 3 ani poartă încălțări mai scumpe decât ale mele, sau la fel. Deși folosește mai puțin material și merge mai puțin, deci n-ar avea nevoie.

Nu c-aș vrea să poarte chestii din carton sau piele de mușama, din alea în care mi-am futut eu picioarele în copilărie, de mergeam mai mult cu cartofii pe afară.  Și mă udam în orice balticica de 2 milimetri,  și miroseau a hoit oricât m-aș fi spălat și i-aș fi spălat. Că nu am făcut copii să stau cu banii în buzunar și să îmi bat joc de ei.

Și nici eu nu port încălțări proaste,  doar că nici nu văd folosul de a arunca cu bani aiurea. Așa că nu am o problemă în a-mi cumpăra o pereche de adidași din colecția de anul trecut care-s acum la reducere.

Ce zic eu anul trecut, adidașii cu talpă de spumă cred că erau la modă prin ’80,  când se făceau filme cu Bruce Lee.

Dar, băi,  să dai 150-180 de lei pe o pereche de pantofi de copil de trei ani, sau sandale parcă mi se pare, nu știu cum.  Și nu-s branduri consacrate, doar mai de calitate așa.

 

Pe vremea mea…

Send to Kindle

7 Replies to “Hagi 2017: Încălțări de copii 🚸 ”

 1. Asa intrebam si eu cand al meu era de 3+ ani. Mi s-a raspuns ca materialul este mai putin dar manopera este mult mai anevoioasa deci costa mai mult. Iar cei din piele de calitate se fac cam handmade…

 2. N-ai intrat la Geox, sa vezi papuci cat palma cu 350 ron perechea. Mie mi-e ciuda ca nu mai produce Decathlonul pantofi de piele intoarsa cu talpa mai de offroad asa si costau 60 Ron. Erau minunati, perfecti pentru catarat pe dealuri in IOR. Acum trebuie sa ma reorientez.

 3. Eu cand caut pentru ai mei, ma duc la Tino. Ieftin, romanesc si bun. Chiar de calitate. Nici nu se compara cu ce gasesti adus de prin Cambogia sau Bangladesh.

  http://www.incaltaminte-tino.ro

  Pe site gasesti si o lista cu magazinele lor. Cred ca cel mai aproape de tine e ala din Ploiesti.

 4. @Magda:Nu stiu ce sa zic. Presupun ca unii oameni cheltuie banii mai relaxat si e treaba lor cum si de ce. Eu nu gasesc utilitatea de a cumpara incaltaminte “brand” sa zicem chestii care sunt recunoscute social si rezista in timp. In primul rand ca in 6 luni raman mici, iar in al doilea, nu am nevoie de eticheta in tinuta vestimentara a copiilor mei, nici nu simt ca ii ajuta pe ei sau pe mine la ceva.
  @Xc47: Lol, Ploiesti ? :)))) Eu nu merg cu copiii in magazine sa le iau incaltari. Daca se nimereste sa fiu si eu, aia e , #rezist, dar altfel ma uit doar pe bonuri, sau nici acolo, ca nu vreau sa sufar :).
  Altfel, nici pentru mine nu prea imi vine sa merg la magazine. Daca nu se gaseste pe Amazon, fac un efort.

 5. Copilul meu a mers de la 11 luni cand purta marime din alea inexistente, gen 18, si mai era si iarna. Singurii care aveau erau cei de la Geox. A trebuit sa scot cardul, n-am avut ce face.

 6. Cred ca toti merg la varsta aia , ca parca asa imi aduc si eu aminte si nu mai stiu exact ce numere erau atunci, dar sigur am vazut prin casa unii pe jumatate decat astia care-s 24.
  Fuck, tu zici 350 pentru pantofi de bebelusi ? Luam campii :). Sau, cinestie, atat o fi platit si nevasta, ca nu intreb chestii d-astea, daca nu tine sa imi spuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.