Google mă lovește cu libertatea de expresie peste bot

Am considerat, și încă-s de părerea asta, că e bine să lași omul să se exprime plastic. Și liber.

Dacă vrea să înjure, lasă-l să-njure. Mai bine aci, decât acasă.

E destul de clar în  modul meu de exprimare. Problema cu asta e că google indexează conținutul în funcție de cuvintele din text, nu neapărat în funcție de context. Și că mă trezesc  cu vizitatori pe care să zicem că nu mi-i doresc cu ardoare , nici ei nu cred că au ce să caute pe aici, dar asta înseamnă internetul deschis și accesul liber la informație. Nici nu e o surpriză, așa că nu sunt perplexat. Mă așteptam, cumva,  să se întâmple și asta. Dacă scriu ”pulă” în articol, e logic că cine caută asta are șansa să ajungă aici.

Însă văd destul de des oameni ajunși pe aici cu căutări dubioase și rulând un raport pe ultimele 30 de zile nu prea e amuzant. Nu pun textele că nu vreau încă să mai cresc în indecșii google în direcția asta fără să fie musai necesar. Pun poze mai jos.

Nu știu care e treaba, dar am impresia că-s foarte popular sau printre belgieni, sau printre vasluieni. dar pentru că scriu aproape exclusiv în românește, cred ca nu belgienii intră pe aici.

Și v-o zic pe șleau!  Pe aici traficul nu e fantastic, că nu scriu nici mainstream, nici comercial și nici nu-s vedetă locală, măcar.  Din ăștia puțini sunteți cam mulți pedofili. Nu prea-mi place de voi. Nu știu care ce gusturi aveți dar nu mi se pare sănătos.

E mișto că pe primul loc în căutări e o chestie tehnică, dar  abundența de căutări dubioase depășește orice altceva. Probabil, conform cu vulgaritatea textelor.

Sunt sigur că pe undeva e și vina mea, deh, asta e calitatea, nu-s  vreun Cărtărescu. Da-s dezamăgit.

Nici nu am experiență cu administrat alte bloguri  să știu dacă la alții e la fel și dacă e normal ce văd și nu prea am pe cine să întreb decât o persoană. Așa că:

Bă, Manoware, tot așa ajung și pe la tine? Că nici tu nu-ți cenzurezi limbajul.

Nu am să-mi extirpez vulgaritatea din limbaj si nu am să cer nimănui s-o facă. Va trebui, însă, să studiez un pic de SEO pentru a învăța cum să înjur  mai stilat, încât să atrag mai puțini pedofili și vasluieni, că nu ăsta e scopul. Altfel închideam demult coșmelia. Habar nu am dacă se poate, dar din moment ce SEO ăsta a ajuns un fel de știință, presupun că da.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
XC47
XC47
7 years ago

LOL, copi. E clar vorba de Vaslui. Plm, adică pedofili analfabeți. FTW.

Livache
Livache
7 years ago

cam monotone căutările alea și par înșelătoare. adica, ce femeie adulta pedofila ar întra aici sa citească și ce? despre centrale pe brichete, cit de tare e veracruz sau ce mult îți place wizzair? :p

și încă o întrebare: de unde ești asa sigur ca nu-ți creste dacă mergi la sala, tu cind ai fost ultima data? :))

Catalinx
Catalinx
7 years ago

Nu știu de ce crezi că sunt femei care caută asta. Adică, ar putea fi, în teorie, dar nu știu că sunt femei sau bărbați. Și nici nu cred ca intră pe blog și caută aci, în site-ul ăsta, subiecte d-astea, că e limpede că nu e locul potrivit. Ei probabil scriu în browsere și ajung aici direcționați de motoarele de căutare. Cei mai mulți care fac căutările alea, din câte îmi dau seama după evoluția numărului de vizualizări ale articolelor, ajung la textul ăsta care nu se vrea a fi deloc pentru pedofili, dar e, probabil, redactat foarte prost… Read more »

Manowar
7 years ago

Ma, sincer, la mine nu stiu cum ajung, ca am loggingul setat direct in /dev/null.

Dar, daca te ajuta cu ceva…da, pe vremuri, era la fel. Aveam cam 200-300 de cautari de-astea de dezaxati in fiecare luna. Dar cum la mine google insemna cam 3% din trafic, nu ma deranja prea tare.

Catalinx
Catalinx
Reply to  Manowar
7 years ago

De fapt, acum mă gândesc la asta și dacă raportez numărul de căutări la numărul de vizualizări, la fel și traficul din google la traficul total nu înseamnă prea mult. M-a enervat doar raportul dintre căutările ăstea și cele care au sens și pentru care chiar mă bucur că oamenii ăia au găsit articolele când căutau ceva legat dece am scris. Nu că aș vinde ceva, dar dacă fac un test de ardere cărbuni, să zicem, îl documentez cat de cat și cineva care e interesat de asta îl citește, înseamnă că munca mea e cumva utilă și în plus… Read more »

Livache
Livache
7 years ago

sorry pentru rautacismele de mai sus, dar chiar nu am habar de ce te stresezi
e un blog personal, adica bagi aici ce vrei tu si cind vrei tu. gradina e mare asa ca pot ateriza si ciudati. dar asta se intimpla si offline: nu esti niciodata sigur linga cine stai in scaunul wizzair :p

nu ma pricep nici eu la SEO dar dupa ce am citit referinta ta inclin sa iti dau dreptate: asa iti trebuie daca bagi aici linkuri la Zoso! :))

Manowar
7 years ago

Ah, sa nu uit. Google nu conteaza cand nu vinzi nimic. Am facut o statistica la un anumit moment (ceva awstats/webalizer, nu mai stiu) si m-am uitat la cum ajungea lumea la mine. Cei mai multi oameni care veneau la mine intrau direct (peste 50%). Pe urmatoarele locuri (la distanta maaare) erau facebook, ceva forumuri si abia la urma google. Din 20,000 de oameni, POATE 500 ajungeau de pe google. Poate. De obicei, nici atat. Dar, cum ziceam, cand nu vinzi nimic, nu are importanta. Vine un pedofil? Da-l in plm, inchide el singur dupa 10 secunde, cand se lamureste… Read more »

XC47
XC47
7 years ago

Cei mai mulți care fac căutările alea, din câte îmi dau seama după evoluția numărului de vizualizări ale articolelor, ajung la textul ăsta

“Copiii” + “fut” in titlu = FTW

RuneJaguar
RuneJaguar
7 years ago

Tare! Vrei sa vezi copilasi care isi fut mamele (copilasi, wtf, nu ca ar fi mai de doamme ajuta copii, dar copilasi?), dai click si afli cum unul isi renoveaza prispa si pune incalzire prin pardoseala.
Cred ca multi au inteleg cu totul altceva prin Operatiunea Monstrul.