O zi aproape proastă.Wizzair

Asa, că ziceam că merg sa beau.

Eficient cum sunt, mi-am rezolvat ca Fat Frumos problemele de 3 zile din UK  in 2.  Practic, maine seara puteam sa ma duc cu colegii recrutati la aceeasi agentie la o bauta, ca cica sa discutam de parteneriate and shit. E ceva schema de MeLeMiști , ma doare in pulă, cat timp îmi dau banii la timp si intregi pe munca mea ma înscriu și în mișcarea martorilor lui Herbalife.

Dar s-au sucit că nu mai pot ăilalti doi sa iasă la bere și așa stau eu ca mucea, degeaba pe aci, cu cazare luată până joi și avion  ”flexibil”, cu întoarcere vineri.

Și dacă tot e flexibil zic să fac o aroganță.  Să mut zborul spre casă mâine și să-l întreb și pe nea Khubaib de la hotel dacă e bun să nu ia banii degeaba pe noaptea de miercuri-joi, ci să o mute săptămâna viitoare pe Luni-Marți.  Duminică-Luni am să dorm prin Londra.

Și încep să  flexez zborul, dar din pulă.

 

Zice ca nu e, vere, niciun zbor. Dar, evident, când caut sa cumpăr un zbor nou, este. Ca la proști.

Nici măcar nu e fantastic de scump.

Două ore am pierdut încercând să mut mizeria aia de zbor. În final am găsit un exploit la siteul lor.

Când, în alt tab de Chrome, logat tot pe contul meu, căutam un zbor tur retur invers, adica cu plecare din Gatwick si retur din București ,  puteam pe urmă, dacă schimbam căutarea în ecranul care-ți permite să schimbi zborul, să selectez zborul ăl bun.

Uite așa:

In mod normal cautarea asta ratează.

Cu exploitul ăsta (cred ca se numește CSRF)  nu mai ratează.

Doar că bonus, îmi mai dă un zbor înapoi spre Gatwick, deși ăla nu ar trebui să-l pot schimba, l-am efectuat deja.

Pot inclusiv să mut data pentru când am eu nevoie.

Apare o problemă aici. La pasul următor.

În loc de Prenume , Nume, ar trebui să apară numele pasagerului. Dar pentru că am schimbat căutarea nu-și ia referința zborului de modificat corect și aia e, nu poți continua.

 

Doar dacă , nu deschizi  un debuger de chrome sau mozilla și ”corectezi” de mână datele.

Treaba e că dacă îi dădeam înainte cu hack-ul ăsta, cum ar merita – futu-i în bot de unguri , cu dezvoltatorii lor idioți, ar fi cam infracțiune. Cine zice că-s xenofob, mă-sa e proastă!

Uitându-mă în cont, cred că am destui bani și nu-aș vrea să rămân  fără timpul liber că, la o adică, mă piș pe ei de 80 de lire pierduți, oricum sunt sub planul de cheltuieli lunar așa că am spus pas și mi-am cumpărat  un alt zbor dus din Gatwick in București și întors Duminică, cu bani cinstiți. Asta după ce m-a mai futut banca cu două respingeri de card.

Iar zborul ăsta am să văd dacă mai pot să-l schimb , gen le-am scris pe facebook.

Acum, că ce vreți să faceți voi cu lecția asta, e treaba voastră.Într-o altă viață, nu numai că mi-aș fi schimbat zborul așa, dar aș mai fi cumpărat vreo 5 zboruri. Dar  acum nu merită efortul și pușcăria e grea.

Așa că am mers la următorul factor de reducere de costuri, după ce n-am reușit la avion. Cazarea. Îl întreb pe nea Khubaib, dacă se poate planul meu. Cica nu se pate, ca politica e că dacă pleci înainte de termen, banii sunt luați și aia e.  Și că sigur că îmi face rezervare , dar pe alți bani. Eu sunt cam client fidel la el, dar deh, ce să-i faci. Nici musulmanoșii nu știu afaceri prea bine. Îi zic,  că bine, îl anunț eu, nici nu are rost să mă cac pe mine pentru încă 70 de lire. Adică , în cel mai rău caz aș fi putut să stau aci. Nu m-ar da nimeni afară. Așa că, cu seara futută, am luat direcția  direct la băut.

Pe drum, nevasta mi-a spus că am câștigat la loteria ING. Am primit înapoi vreo 450 de lei ”stornare diferenta comision adminstrare cont” după ce am plătit împrumutul. Nici nu știam ce e cu banii ăștia și de ce mi i-au dat înapoi. Știu că erau oricum ai mei dacă mi i-au dat, dar e reconfortant să știi că ți-a dat o bancă ce era al tău, fără măcar să ceri sau să știi că ți se cuvine. În România, să nu uităm contextul. Winner!

Bine, mi-a mai spus nevasta  și că i-ar s-a futut mașina de spălat a vieții. Muie, Ariston, care-o mai lua așa ceva îi tai mâinile.

După ce am drojdit ceva și m-am întors acăsoaie, la hotel adică, am găsit în spatele WC-ului, căzut pe jos,  un portmoneu. Mă uit în el și văd permis auto englezesc,  card bancar la Loyd  și  abonament Oyster, sau ceva. Zic din nou: Winner!

Mă uit, sunt ale lui Khubaib, nefericitul mi-a făcut probabil curățenie în baie și-a scăpat ăsta pe jos. Credeam că nu el se ocupă de curățenie. Futu-l în bot, într-o altă viață îi luam cardul și îl goleam! E și contactless. Aș fi putut să mă întorc să-mi fac cinste cu el.

 

Dar în viața asta mi-ar fi jenă de mine. L-am sunat pe bulangiu și i-am spus că i-am gasit portofelul ( nici nu știa) și că i-l las dimineață în cameră. Probabil câștig mai mulți bani decât el oricum.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
XC47
7 years ago

Da da, multe chestii cu win la Wizz am facut. Nu mi-a fost jena. DELOC. Sa-i fut in dinti de idioti.

speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

macar un cont mic pe pornhub, redutbe etc puteai sa ii faci si tu lui Khubaib
sau sa ii comanzi ceva lenjerie intima pe adresa de acasa.

sa il vezi dupa aia cum incearca sa le explice el fetelor de la banca ca nu el a facut conturile pe site-urile de adulti, dar mai ales cum ii explica el nevestei ca i-a luat cadou lenjerie intima cu cateva numere mai mica 🙂