Una scurtă cu audio

Credeam că urechile mele sunt nașpa și nu fac diferența între căștile avortech (a4tech) și casca de miner. Sau ceva.

Si am găsit în camera de hotel audio playerul asta Marshall cu design vintage.  El știe Bluetooth.


Vai,  ce bine se aude Julia Stone. Aproape că îmi venea să îl comand azinoapte de pe Amazon.

Vreo 200 și ceva de lire la reducere, nu.mai.mananc 2 săptămâni, dar se aude superb. Mai bine decât orice am auzit vreodată. Nici nu știam ca aud așa bine. Și atenție,  zic de finețe,  că îl țin la 1/8, că nu sunt în Berceni. .

8 Replies to “Una scurtă cu audio”

 1. aia chiar au curaj sa lase asa “jucarie” in camerele de hotel. probabil n-au prea multi clienti din europa de est, ca dispareau in bagaje impreuna cu prosoapele din baie.

 2. 2 kg? la greutatea aia poate sa il care si un copil :))
  au fost cazuri cand au plecat inclusiv cu WC-ul in geamantan

  problema e cat de voluminos e si cat de usor poate vinde respectivul produs

 3. Da, imi aduc aminte. Dar viata mea o sa fie la fel, ca nu am sa cumpar casti de 400 de lei care se fut in 2 ani nici daca il au pe dumnezeu in ele.
  Pe de alta parte o chestie de asta ar putea tine 10-15 ani. Dracu stie cat, ca nu as asculta oricum zilnic la ea. Si devine si interesanta pe masura ce trece vremea si Bluetoothul va deveni un fel de banda de magnetofon 😀 .

 4. Cele mai bune casti la 400 de lei arata cam asa: http://thewirecutter.com/reviews/the-best-150-over-ear-headphones/ Castile de tipul asta nu sunt consumabile, sunt facute pentru studiouri de inregistrare si pot sa tina 10 ani usor. Nici nu mai luam in considerare calitatea auditiei comparate cu niste casti no-name pe care le schimbi la sase luni. Sincer playerul Marshall asta e ceva consumer cu multa electronica in el care nu cred ca e facut sa tina mai mult de cinci ani. O pereche de boxe pasive la aceeasi bani, da, pot sa tina si 20 de ani ca nu are ce sa se strice la ele. Daca vrei sa beneficiezi de toata calitatea sunetului playerului sa te asiguri ca telefonul are bluetooth aptx si fisierele audio sunt macar la 320kbps. Cel mai bine e pe fir si FLAC-uri.

 5. Căștile ălea de studio nu sunt de mine.
  1 . Or ține ele 10 ani. Dar în studio, nu în rucsac.
  2. Sunt mari. Eu vreau în ear și mici.
  3. Fire. Vreau bluetooth. Sau dacă au fir să fie cu microfon și Jack 2 în 1.si mici.De pus in rucsa, in buzunar. Eu așa am la laptop, telefon. Știu că toate intră, dar celelalte cu doua jackuri, sau care nu-s pentru mufa 2 in 1 sunt mai aiurea.
  Cred că mă confunzi cu un audiofil.

  Legat de cât tine sistemul: eu am ținut 5 ani un 2.1 genius. Că la mine astea nu merg nonstop. Vreau și liniște.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.